Здравейте колеги значи имам следния проблем прецака ми се копчето за газта (не искаше да прехвърли на газ) смениха ми го с някакво българско с 3 позиции бензин/авто/газ обаче когато пробвам да запаля само на газ(махам бушона на бензиновата помпа) немога копчето съм го щракнал на газ но след 3-4 секунди светва лампичката на бензин.Пробвах при запалена кола след като съм изфорсирал и съм минал на газ да махна бушона на бензиновата помпано колата гасне.Колата е bravo 1.6i.Помагайте!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за копче газ-бензин
Collapse
X
-
Re: Помощ за копче газ-бензин
bindermish написа:Здравейте колеги значи имам следния проблем прецака ми се копчето за газта (не искаше да прехвърли на газ) смениха ми го с някакво българско с 3 позиции бензин/авто/газ обаче когато пробвам да запаля само на газ(махам бушона на бензиновата помпа) немога копчето съм го щракнал на газ но след 3-4 секунди светва лампичката на бензин.Пробвах при запалена кола след като съм изфорсирал и съм минал на газ да махна бушона на бензиновата помпано колата гасне.Колата е bravo 1.6i.Помагайте!!!!"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
bindermish написа:Здравейте колеги значи имам следния проблем прецака ми се копчето за газта (не искаше да прехвърли на газ) смениха ми го с някакво българско с 3 позиции бензин/авто/газ обаче когато пробвам да запаля само на газ(махам бушона на бензиновата помпа) немога копчето съм го щракнал на газ но след 3-4 секунди светва лампичката на бензин.Пробвах при запалена кола след като съм изфорсирал и съм минал на газ да махна бушона на бензиновата помпано колата гасне.Колата е bravo 1.6i.Помагайте!!!!Synthy написа:делтата от подписа.
Коментар
-
При мапа ми е само бушона за подгрева на ламбда сондата. Сега точно от инерционният бутон я спирам като поискам, ама ми се вижда тъп вариант. Моята цел поне не е да я спра докато съм на газ, ами да си тествам. Под седалката да ровя в движение не е най-умното нещо, което шофьора може да направи. Сещам се единствено за ЦК ключе."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Да, това ясно. Идеята ми беше да не правя интервенции, ама явно ще трябва. Даже може да сложа светещ ключ - ако свети значи би трябвало да работи, ако не свети значи ток няма."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар