Колеги, има ли тук хора, които имат Брава 1.4 на метан. (сещам се за един колега от Бургас ако не се лъжа, но не мога да се сетя как му беше ника, и евентуално ако има и други) - въпросът ми е колко горе долу разход им дава на метан ? Отскоро съм с метанова уредба и в момента засичам разхода.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.4 на метан - разход ?
Collapse
X
-
След като преди месец смених биелни лагери, разп. вал, кобилици, повдигачи, масло.. постигнах разход който тотално ме изненада. Винаги нулирам дневния километраж и на последното зареждане 152км заредих за 13лв метан (1.79лв/кг), което идва към 4.8кг/100км. Преди обикновенно ми даваше 5.5-6 градско. Според мен до 6кг градско за тоя мотор е нормално.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:След като преди месец смених биелни лагери, разп. вал, кобилици, повдигачи, масло.. постигнах разход който тотално ме изненада. Винаги нулирам дневния километраж и на последното зареждане 152км заредих за 13лв метан (1.79лв/кг), което идва към 4.8кг/100км. Преди обикновенно ми даваше 5.5-6 градско. Според мен до 6кг градско за тоя мотор е нормално.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар