Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На газ работи като двутактов двг като загрее - ГИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Поялник, тенол и разпробиваш наново, ама гледай хубаво да ги разпробиеш
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

С така... Еми добре Ще пробвам с поялника както казвате. С него поне нямам проблеми - естествено продължение на ръката ми е :Divan_pop, да, в събота в София където ходих никъде не намерих. Един колега спомена Киров Бош - там не се сетих да търся. Ще намеря де, неможе да няма Ще разпробия с 1.7мм.
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Вчера си играх с OVML Dream ГИ.Редуктора, пак техен, нямаше винт за регулиране на налягането и според мап-а си работеше на 0.75 бара.Напълно достатъчни бяха за 1.8 115к.с. Зафира.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еми може. Моят редуктор не може под 0.9 бара - изпада му винта за натягането или поне на мен така ми се стори. Засега е 0.96, ама разхода е голям. Ще оправя тези дни щуцерите, че още съм с 2мм и ще видя как ще бъде. А ти кое налягане си гледал? Аз като сложа вакуума от колектора налягането ми пада на 0.7бара. Това би трябвало да бъде диференциалното, нали?
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Да, диф. е това.Ами не мога да ти кажа, не пишеше кое налягане мери - италиянска му работа, супер ограничен откъм настройки ГИ
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аха, диф... Еми ако е бил свързан вакуума на колектора, най-вероятно и на OMVL си видял диф. На 0.75 бара от редуктора според мен няма как да работи ГИ. То това е почти колкото при АГУ.

Коментар

Working...
              X