мисля с 1-2 подгревни свещи от дизел, да си направя отопление на изпарителя за зимата, някой правил ли е нещо подобно, дали ще стане направо да разпробия корпуса на изпарителя и направо да ги навия във водната му риза ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
подгрев на изпарител ловато
Collapse
X
-
кола
И аз карам вече поне 5 години изключително само на газ Извадил съм буксата на помпата.Паля до -15 градуса като тази зима . Но вече преди да е спра давам газ малко да излезе водата че иначе замръзва някъде изпускателната система Ако на газ не пали и на бензин ще е почти същото .По добре си настрой газовата .
Коментар
-
jordan85 написа:Колега карах близо 2г с изгоряла бензинова помпа,зимата в най големите студове съм няма проблем да я запаля на газ.Според мен е излишно това което си замислил,но пък ако ти се занимава...Bravo 1.8 16v Gt
Коментар
-
matev18 написа:jordan85 написа:Колега карах близо 2г с изгоряла бензинова помпа,зимата в най големите студове съм няма проблем да я запаля на газ.Според мен е излишно това което си замислил,но пък ако ти се занимава...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
matev18 написа:jordan85 написа:Колега карах близо 2г с изгоряла бензинова помпа,зимата в най големите студове съм няма проблем да я запаля на газ.Според мен е излишно това което си замислил,но пък ако ти се занимава...Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:нещо като това http://www.youtube.com/watch?v=8Xvg7...direct=1или направо в самия изпарителFIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар