Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям разход на газ на Темпра 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голям разход на газ на Темпра 1.4

Темпрата ми е 1.4 моноинжекция с АГУ Ловато, от известно време взе да гори повече от обичайното.Минала седмица заредих за 15лв ( 12 литра) и ги изгори за 52-53 километра.На какво може да се дължи това? Скоро са сменяни свещите , кабелите и филтрите. Вярно че повечето карам на градско, но времето е топло и над 20л/100км за 1.4-литров двигател ми се струва много...

До 15 в яки задръствания и с по-мъжко каране е съвсем нормално,до 11-12 кротичко и без задръствания,твоя разход наистина е огромен и щом си проверил кабелите и вещите,а филтрите са нови,остава просто да с енаправи една настроика на газовата и да видиш колко ще минеш след нея.Огледаи се и за течове.
    Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Зареди от друго място и пак засечи.
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

благодаря за съветите. Ако отида да прочетат компютъра дали ще покаже нещо полезно?

Коментар

Абе кога ще видя тема "Много малък разход на газ!" ?! Ама са хитреци тия, на които, като им падне разхода под 3/100, нито теми пускат, ни акъл искат как да им се нормализира.,,
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
            Абе кога ще видя тема "Много малък разход на газ!" ?! Ама са хитреци тия, на които, като им падне разхода под 3/100, нито теми пускат, ни акъл искат как да им се нормализира.,,
            Ами можеш да пуснеш една такава тема - като гледам си "разбирач"....

Коментар

tanaki написа:
              благодаря за съветите. Ако отида да прочетат компютъра дали ще покаже нещо полезно?
              Компа на тая кола не се закача на диагностика.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                tanaki написа:
                Компа на тая кола не се закача на диагностика.
                с проста газова си и компа не реголира нищо при подаването и смесването на горивото ,криво ляво всичко е едно към ... Помисли за ТАП гледах го за 35 лева някъде ... и да колонките на газ лъжат и то много, понеже не всеки може да ги засече Огледай си изпарителя (спукани мембрани) криво ляво това е. И едно което съм го изпробвал , леко намаля разхода , от зад на бутилката съм натегнал кранчето на бутилката което спира притока на газ за двигателя , съвсем леко е отворено. Спъва яко колата , става мудна и тромава , но и разхода спада леко.
                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                X