колеги някой сменял ли се газовите фитри сам искам да знам от каде евентуално магат да се закупят трудна ли е смяната става ва въпрос за Фобос 1 аз до колкото знам били два филтъра ама знам лиили да ходя да си ми ги сменят в сервизПС: мисля че това на снимка 1 си е филтъра ама май и на изпарителя има снимка 2
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газови Филтри Фобос
Collapse
X
-
Газови Филтри Фобос
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
emzo написа:Във всеки газ магазин, като не е задължително за изпарената газ да е точно фобоски.Другия, за течната фаза може да го търсиш да става за томасета ат09 или да го свалиш и да търсиш някой, който пасва по размери Ако е гаранционен ГИ - слагаш същите да не се заядат послеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
ето ти малко филтри да се ориентираш http://www.gasmagazin.com/gazovi-filtri.html може и универсален,със сменям или не елемент ,да сложиш между изпарителя и рейката(само да отговаря на налягането) и този от изпарителя развиваш 3-те болта и се пазиш докато се изпразни газта по тръбата,и най-добре го вземи за мостра,иначе представлява като старите филтри на газовите клапани
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар