Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газови Филтри Фобос

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газови Филтри Фобос

колеги някой сменял ли се газовите фитри сам искам да знам от каде евентуално магат да се закупят трудна ли е смяната става ва въпрос за Фобос 1 аз до колкото знам били два филтъра ама знам лиили да ходя да си ми ги сменят в сервизПС: мисля че това на снимка 1 си е филтъра ама май и на изпарителя има снимка 2
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Във всеки газ магазин, като не е задължително за изпарената газ да е точно фобоски.Другия, за течната фаза може да го търсиш да става за томасета ат09 или да го свалиш и да търсиш някой, който пасва по размери Ако е гаранционен ГИ - слагаш същите да не се заядат после
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На фобоските филтри се сменя само елемент, търси полиестерен, че има и хартиен. Ще ти трябва О-пръстен за уплътнение, стария я стане, я не.
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

emzo написа:
        Във всеки газ магазин, като не е задължително за изпарената газ да е точно фобоски.Другия, за течната фаза може да го търсиш да става за томасета ат09 или да го свалиш и да търсиш някой, който пасва по размери Ако е гаранционен ГИ - слагаш същите да не се заядат после
        само ако можеш да ми кажеш кой е за течна фаза че си нямам на идеа
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Този в редуктора.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ето ти малко филтри да се ориентираш http://www.gasmagazin.com/gazovi-filtri.html може и универсален,със сменям или не елемент ,да сложиш между изпарителя и рейката(само да отговаря на налягането) и този от изпарителя развиваш 3-те болта и се пазиш докато се изпразни газта по тръбата,и най-добре го вземи за мостра,иначе представлява като старите филтри на газовите клапани

Коментар

Working...
            X