Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с разход Браво 1.4 АГУ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с разход Браво 1.4 АГУ

Проблемът е следния. Когато колата работи на място и запушя входа на филтърната кутия наполовина , колата си вдига оборотите а когато си махна ръкaта отново падат оборотие а това вдигане на оборотите не се коригира от стъпковия мотор.Колата харчи доста около 21-2 /100км Колата е с нови кабели само свещите не съм сменил но ще ги сменя при първа финансова възможност.Когато и завия крана на газта да пуска по малко още повече падат оборотите.
    Fiat Bravo 1.4 12v '95

Въпроси.1.На колко години е изпарителя и обслужван ли е?2.Газовия клапан същия въпрос.3.Лесно ли пали след престой от около 1 час?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Въпроси.1.На колко години е изпарителя и обслужван ли е?2.Газовия клапан същия въпрос.3.Лесно ли пали след престой от около 1 час?
      Не знам на колко години е изпарителя и дали е обслужван , също и газовия клапан (му другото гледам ,че имам 2 един на изпарителя и един на тръбите преди него)За лесното палене , тя винаги си пали с подаване на гас иначе не иска да пали и на бензин и на газ.Изпарителя е БРЦ. Може ли да не ми работи коректно ламбда контрола и от това да е проблема защото имам някакви такива съмнения а също и държи обороти когато си иска понякога държи нормални а в повечето случаи по ниски обороти стрелката чак опира в стоперчето на оборотомера.Забравих да спомена ,че колата е купих блъсната челно. Ако това може да ви подскаже нещо
      Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

kurticata написа:
        За лесното палене , тя винаги си пали с подаване на гас иначе не иска да пали и на бензин и на газ.
        Никога ли не е палела на бензин без подаване на газ? При мен на бензин пали и без газ, но на газ се затормозява, ако не и се подаде малко.
        Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша

Коментар

Working...
        X