здравеите колеги даите идея как да си сложа агу обикновенна на фият брава 1 6 16V с пластмасови колектори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гаэова система
Collapse
X
-
Re: гаэова система
vanko13 написа:здравеите колеги даите идея как да си сложа агу обикновенна на фият брава 1 6 16V с пластмасови колекториBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
Re: гаэова система
dudulia написа:vanko13 написа:здравеите колеги даите идея как да си сложа агу обикновенна на фият брава 1 6 16V с пластмасови колекториКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Както се слага на всяка кола.Трябва ти симулатор за дюзите,аз на сондата не съм сложил.Смесителя гледай да не е над 30мм,и кихалки.По късно може да се опитам да кача снимки на моите,пробих и на четирите тръби по 6 дупки 8 мм и ги покрих с гума захваната с 1 вънт,също и отзад .Малко грубо но върши работа.Имам и една голяма кихалка на резонатора.FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
По този начин по който си ги направил тези кихалки , няма ли да излиза горивната смес от тези дупки. Понеже един познат има кихалки само ,че са като тези на снимката и когато подаде газ забелязвам ,че се отварят леко а тези гуми който си сложил отгоре според мен по лесно ще се повдигат от кихалката на снимката.Fiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
Не е важно че не е фиат,важно е каква работа вършат.Аз си мислех за нещо подобно,но в крайна сметка станаха от подръчни материали.В същност в никакъв случай нямаше да дам по 15 лв за кихалки ,които са по слаби от моите,а тези на снимката ми се виждат доста убедителниFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар