здравейте колеги,след едно мое излизане извън града тези дни съм твърдо решен да премахна ламбда контрола понеже направих към 110км и реших пак даси напълня до горе и ооо чудо 15 литра газ :о явно ламбдата сондата не ми работи коректно а няма финанси за да я сменя в момента.Въпрса ми е мога ли да откача стъпковия мотор на ламбда контрола и на негово място да поставя кранчеи,и трябва ли да правя нещо друго.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с ламбда контрол
Collapse
X
-
и идеа си нямам какъв е,колата си беше с газовата като я купих,а тои е скрит някъде около бронята,трябва да погледна,ама все пск празния ход не е ли един месингов винт? и какво по точно трябва да го направя смисъл как така да го отрегулирам.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
малко развтие по моита тема,вчера премахнах стъпковия мотор на контрола и сложих месингово кранче,смених си и кабелите на свещите защото бяха избили.по изпарителя не съм пипал нищо и си запали без проблем ,настроих си я от кранчето и сега чакам резултат.Малко по тромавичка стана но това не ме притеснява.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар