Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ви гори HGT-то?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко ви гори HGT-то?

Айде колеги, не видях такава тема. Да видим на кой колко му гори Fiat Bravo HGT, От Варна до Нови пазар ( г/д 70 км) с доста настъпване (нали нова колата, че да видим колко варви) = 7 литра газ.
    Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3

малко офф, ама ти нали немаше книжка, 10/100 ми супер разход, щом е и с настъпване
    Брава 1.6

Коментар

и все още нямам, но си купих кола

Коментар

Аз съм с обикновенна газова БРЦ,скорост 120-130-140,до 150 на места,магистрално - твърдо 10.Софийско каране не се знае колко ще даде,не съм се занимавал да засичам,но ще е нещо от рода на 14.

Коментар

И аз съм със същото газово колега, горе-долу разходът е еднакъв, ама много върви звяра, много се кефя...

Коментар

replayko написа:
            Аз съм с обикновенна газова БРЦ,скорост 120-130-140,до 150 на места,магистрално - твърдо 10.Софийско каране не се знае колко ще даде,не съм се занимавал да засичам,но ще е нещо от рода на 14.
            това ще е при нормално каране в града .. аз и повече го удрqм .. извънградско и аз съм около 9-10 според зависи стила на каране

Коментар

ГИ-Фобос градско(София)-12,7-14,3л/100км, зависи от ръчката и от режима на ГИ-то. Извънградско: скорост 150-160км/ч-10-11л/100км, без климаик на нормален режим на ГИ-то, на икономичен сигурно ще падне малко. Нещо много нереален разход ми се вижда с доста ръчкане и обикновенна газова 10/100 колеги, тя толко си харчи на бензин на ръчки по магистралата, ма не знам де
              Bravo HGT

Коментар

smokie написа:
                ГИ-Фобос градско(София)-12,7-14,3л/100км, зависи от ръчката и от режима на ГИ-то. Извънградско: скорост 150-160км/ч-10-11л/100км, без климаик на нормален режим на ГИ-то, на икономичен сигурно ще падне малко. Нещо много нереален разход ми се вижда с доста ръчкане и обикновенна газова 10/100 колеги, тя толко си харчи на бензин на ръчки по магистралата, ма не знам де
                Засичах го София-Созопол и обратно.Бутилката ми е малка,събира 22 литра и на ~220 км свършва.

Коментар

Метан гори около 4.5 кг / 100 км. Засечени средно при над 25.000 километра.

Коментар

Working...
                  X