Айде колеги, не видях такава тема. Да видим на кой колко му гори Fiat Bravo HGT, От Варна до Нови пазар ( г/д 70 км) с доста настъпване (нали нова колата, че да видим колко варви) = 7 литра газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви гори HGT-то?
Collapse
X
-
replayko написа:Аз съм с обикновенна газова БРЦ,скорост 120-130-140,до 150 на места,магистрално - твърдо 10.Софийско каране не се знае колко ще даде,не съм се занимавал да засичам,но ще е нещо от рода на 14.
Коментар
-
ГИ-Фобос градско(София)-12,7-14,3л/100км, зависи от ръчката и от режима на ГИ-то. Извънградско: скорост 150-160км/ч-10-11л/100км, без климаик на нормален режим на ГИ-то, на икономичен сигурно ще падне малко. Нещо много нереален разход ми се вижда с доста ръчкане и обикновенна газова 10/100 колеги, тя толко си харчи на бензин на ръчки по магистралата, ма не знам деBravo HGT
Коментар
-
smokie написа:ГИ-Фобос градско(София)-12,7-14,3л/100км, зависи от ръчката и от режима на ГИ-то. Извънградско: скорост 150-160км/ч-10-11л/100км, без климаик на нормален режим на ГИ-то, на икономичен сигурно ще падне малко. Нещо много нереален разход ми се вижда с доста ръчкане и обикновенна газова 10/100 колеги, тя толко си харчи на бензин на ръчки по магистралата, ма не знам де
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар