Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми малко помощ за свързването с Tamona

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

99% от чиповете Пл 2303 са ментета. Занимавам се от време с кабели за ГИ и се случва понякога някой чип да не тръгне. Компютъра го разпознава, но софта на газовото не. Ако ползвате кабели от телефони има варианти да има 2ри чип, който не позволява да се разпознае пл2303.
    Fiat 125p 1980г.
    Nissan Almera N16 2000г. с табела У на покрива и Газов Инжекцион Тамона!

Коментар

Явно и моя е менте, макар че работи като устройство. Имам две коли с еднакви ГИ Тамона. Не се свързва и с двете. Както описах по-горе, всичко е направено както трябва и след като прочетох последния пост стигам до извода че май наистина софта на Тамоната не разпознава устройството ( макар че порта се отваря и става зелен). Здраве да има.

Коментар

Бях писал по темата, но не си виждам мнението. Комшия е с тамона. С един и същи кабел от 4 компютъра се върза само с един. Защо не иска да се върже с останалите 3 не знам. И четирите ползват Вин 7. Не мога да кажа този, който успява да се върже дали е с 32 или 64 битова ОС.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ас съм се връзвал на една тамона с един комп и с един кабел. Другия кабел, както съм писал по-напред работи на друга уребда, при тамоната - не...Върви го разбери
          Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Ако някой все още има въпроси по тази тема можеда ми пише на лично.
            Play Golf ,but not drive golf!!!
            Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
            C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Working...
            X