Искам да попитам,като си сложа газов инжекцион борд компютъра ще ми показва ли разхода на газста и колко км мога да мина с оставащата ми газ:благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Показване на разхода на пунто мк2 на Газов инжекцион
Collapse
X
-
показва показва ама едни не реални стойности :D който нямат нищо общо с засичане на колонкаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
кола
Има разлика от около 50-70 км Дори и от да е от едни и съща верига бензионстанци на различни места Няколко пъти ми се е случвало да пълня до горе и да мина 50 или 70 км и да не могат да сипят и 2 литра.слагам на Лукоил след Перник до горе и в Благевград допълва с 1.5 л.а това са 65 кмили слагам в Благоевград до горе и на Кулата никъде ме можаха да ми дозаредят само за 1.5 лв Та това са 80 км .
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Има разлика от около 50-70 км Дори и от да е от едни и съща верига бензионстанци на различни места Няколко пъти ми се е случвало да пълня до горе и да мина 50 или 70 км и да не могат да сипят и 2 литра.слагам на Лукоил след Перник до горе и в Благевград допълва с 1.5 л.а това са 65 кмили слагам в Благоевград до горе и на Кулата никъде ме можаха да ми дозаредят само за 1.5 лв Та това са 80 км .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар