Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво 1.8 96г разход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво 1.8 96г разход

Някой можели да сподели разход на този мотор че моя хулиган ми се струва я гори повече от нормалното около 15 +-1л,тва нормално ли е и ако не е какво да правя.Извън града е около 7.5 8 нормално каране не го гония ,но градско ми се струва доста пак с нормално каране 2 до 3х об.

Обикновена газова, или ГИ? Марка изпарител, ако може - снимки на монтажа.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

ги, ловато,

Коментар

Колко гореше на бензин?

Коментар

okolo 11 12

Коментар

12 литра бензин, на газ - плюс 20%. 14 и половина.Иди при газаджията да ти я пипне малко, ама не очаквай под 14. Всички приказки за еднакъв разход са форумни лакърдии.

Коментар

Re: браво 1.8 96г разход

ivo_turista написа:
              Някой можели да сподели разход на този мотор че моя хулиган ми се струва я гори повече от нормалното около 15 +-1л,тва нормално ли е и ако не е какво да правя.Извън града е около 7.5 8 нормално каране не го гония ,но градско ми се струва доста пак с нормално каране 2 до 3х об.
              Че тва си е нормален разход ве градски.Карай смело.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Re: браво 1.8 96г разход

popara801 написа:
                ivo_turista написа:
                Че тва си е нормален разход ве градски.Карай смело.
                за 10 литра газ извън градцко за брава 1.6 как е

Коментар

доста е.
                  "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                  Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                  Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

средно 8-10 за брава 1,6. С клизма съм падал и на 7,1, стигал съм и до 11 с климатик. За 1,8 мотор 14 ми се вижда много, може да се поспъне колата и да се направи да гори по-малко според мен.
                    Play Golf ,but not drive golf!!!
                    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

добреде ,да отида да я пипнат газаджии те,казжат че колата гори толкова колкото и триабва смисал че ГИ Ч НЕ ПОДЛЕЖИ на маниполаций,на мен не ми се виарваше и отидог при др майстор и познай невърви и повече взе да го ри и оп обратно при старите майстори за стандартна настройка. Да ще мина пак прес тях но някой можели да каже какво точно да направят или да пипнат.......

Коментар

ivo_turista написа:
                        добреде ,да отида да я пипнат газаджии те,казжат че колата гори толкова колкото и триабва смисал че ГИ Ч НЕ ПОДЛЕЖИ на маниполаций,на мен не ми се виарваше и отидог при др майстор и познай невърви и повече взе да го ри и оп обратно при старите майстори за стандартна настройка. Да ще мина пак прес тях но някой можели да каже какво точно да направят или да пипнат.......
                        Като гледам как пишеш....нищо не им казвай.Само им закарай автомобила,те явно си знаят работата.Провери си маркучите за въздуха и по специално този между дебитомера и степ моторчето.Между гофрираната част се появяват цепки и може да засмуква въздух и от там да бърка горивната смес.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

гледах го няма скъсано здрав е......

Коментар

толкова си е разхода на тоя двигател, макс да го свалиш с 1 литър, ама колата ще спре да върви, моят съвет е да не се занимаваш
                            Брава 1.6

Коментар

Май си много прав, аман от професори....бг черта е от нищо да не разбира ме и за всичко акъл да даваме,,,хихихихи много или малко тва има във гаража....

Коментар

Working...
                              X