Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прекъсване на газ при незагрял двигател Браво 2.0

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе свещи като свещи, нищо им няма. По скоро изпаритуля пуска течна газ към смукателя най вероятно от разтоварващия клапан на изпарителя.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      абе свещи като свещи, нищо им няма. По скоро изпаритуля пуска течна газ към смукателя най вероятно от разтоварващия клапан на изпарителя.
      Демек може да има проблем с изпарителя, така ли да разбирам? Абе ще намеря аз свещи отнякаде за проба та да видим тогава с какво ще ми се оправдаят. Тъпото е, че заради гаранцията не може да пипа друг иначе можеше да се закачи някъде и другаде да видим какво ще излезе. Иаче става въпрос за хората в Горна баня. Човека ми се вижда много точен и като цяло съм доволен, ма знам ли ако видят дефект нещо дали не се праат на луди, все пак сме в БГ
      Bravo HGT

Коментар

S_BANKOV написа:
        emzo написа:
        Аз пък съм на мнение, че 30 е малко, особено сега зимата.Течнаааааааааааааа ще бъде газтааааааааа Ма к’во ли разбирам аз
        Аре без ирония моля, че ти е твърда главата е ясно, ма ти си знаеш защо.При мен прехвръля на 30 градуса и нямам проблеми зимата, на СОК1 на мареята прехвърля на 20 градуса и той няма проблем.
        То ако става дума на 5гр. нямам проблеми, особено с БРЦ редуктора, виж Мимгаз-а се дъни яко и колата върви та се къса ама сам можеш да си отговориш газта под каква форма влаза у двигателя и какъв е разхода, докато започне да се изпарява
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
        X