Synthy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова уредба ????
Collapse
X
-
Изредих възможните варианти за настройка. Моята плочка също е "правилната", и затова питам. Иначе знам как да настройвам, благодаря за поканата Ако ти се пише - сподели."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Приятели здравейте, моля за акъл.1.6 16в 2000г. пластмасови колектори, обикновена газова, днес спукахме колектора по шева на две се отлепи целият. Имаме кихалки. Гръмна яко и на две половини колектора. Нови свещи, гръмна баш преди новите кабели (старите се разпаднаха в ръцете). Бобина как да разбера да ли е читава? Нови свещи, нови кабели, (проба на бобина???)От тук нататък какво предлагате?Хватката с железни колектори как става?Нямаше кои да чете и да инвестирам в игу, колата се използва за разнос и нон стоп се кара, на запалване и тръгване.Поздрави
Коментар
-
Това пък разнос с Браво за първи път чувам все пак е малка кола трябва да разнасяш клечки за уши примерно.А сега по темата щото мисля,че е бъзик.Ами правилно си се насочил към свещи,кабели,бубини и всичко по запалителната система,както и богата или бедна смес.И при такова каране е по-добре ГИ.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Тези кихалки на снимката който ги е монтирал е направил голяма грешка.Поне да бяха направени обратно на посоката на движение.Така поставени може и да се отварят от насрещния поток.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
янко написа:Може и железен но има малко преправяне,мапа и дросела са различни.Има колеги със сменени,за мапа се разпробиваше а дросела май се сменяше.Аз си направих тези кихалки
Коментар
-
След 99г няма метални колектори.Има преправяне и ако смяташ че няма да се справиш по добре сложи пак пласмасови и отиди на добър газаджия да я регулира.Или пусни нова тема да ти обяснят колегите които са го правили преправянето и да има инфо и за други колеги ако решат да го правят.Имам спомен че в някоя тема между другото пишеше как става но не намерих нищо.А ти колко кихалки имаш и къде са сложени?FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар