Метални, разхода му ако не е преувеличен , то тогава е постигнат с пенсионерско каране, като го знам к’ва е скръндза Aз ако се кача поне литър отгоре, че да не казвам 2. п.с. съответно от 100 коня, колата е поне на 80 скопена :D
Аз съм постигал 6,7 /100 газ, но дори и този разход е за мен лично нереален и калкулиран базирайки се на грешни данни от колонката (налято различно количество газ от реалното). Колкото и пенсионерската да карам разхода ми е в диапазона 7-7,5/100 газ (засичано поне 40 пъти по магистрала).В тоя ред на мисли 6,5 / 100 газ е нереален разход поне за мен.
Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Точно, защото и според мен няма как да се постигне такъв разход с този двигател, исках да разбера малко повече информация. Моето постижение до тук е 8/100 извънградско каране с леки забежки към София.На магистралата може и 7.5/100 да отиде, ама.. не е пробвано още сега.
"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Чакайте сега аз да се изходя,че въпроса е към мен насочен доколкото разбрах.Бравото е 103к.с със метални колектори.Газовата е Ловато изпарител с БРЦ сонда на бутилката.На мястото на рез. гума е.И разхода е 6,5л. пропан-бутан само извънградско с 95км в час.И за сведение разрешената скорост е 90км в час извънградско.Разхода е доказан неведнъж.За колегата с Бравата 1,6 ще кажа,че наистина при Брава разхода е по-висок от на Браво.Също доказано.И за Емо специално да кажа,че това,че можеш да накараш една кола да гори 2л. отгоре при еднаква средна скорост не е повод за хвалба.Също и да кажа,че ако съм хапнал малко повече при твоето каране мога да си върна храната на седалката ти с тоя стил на каране.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Брава преди 99 с късата скоростна кутия при 90 км/час- 6,2/100Брава след 99 с дългата скоростна кутия (пластмасов колектор) при 90 км/час-6,00/100Бензин разбира се !
Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Еее Митаче, като одъртея и аз , сигурно и моя крак ще олекне. Това с плочките не ми е ясно, но сигурно с навъртяно кранче, може да се свали под бензиновия разход.
Това с плочките не ми е ясно, но сигурно с навъртяно кранче, може да се свали под бензиновия разход.
Обедняване на сместа води до повишен разход. Ползвам ламбда контрол с иглен мотор, който се настройва посредством собствено ’кранче’. Разходът е най-нисък, когато се настрои да върви най-добре.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Това с плочките не ми е ясно, но сигурно с навъртяно кранче, може да се свали под бензиновия разход.
Обедняване на сместа води до повишен разход. Ползвам ламбда контрол с иглен мотор, който се настройва посредством собствено ’кранче’. Разходът е най-нисък, когато се настрои да върви най-добре.
Абсолютно вярно!Когато е настроена оптимално сместа газ-въздух,тогава гори най-малко.Всичко друго е плява.
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Брава преди 99 с късата скоростна кутия при 90 км/час- 6,2/100Брава след 99 с дългата скоростна кутия (пластмасов колектор) при 90 км/час-6,00/100Бензин разбира се !
Ако това е отговора на моя въпрос "Колко им дава производителят на тези мотори да харчат оригинално бензин?"Тогава съм съгласен, че разход от 6,5/100 газ е напълно постижим.Пък и нямам причина да не вярвам на колегата. Не сме форум за риболов. Или лов, примерно. :D Вярваме си.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Аз съм го написал за тези които са с плочка на този мотор,да знаят към какъв разход да се стремят,а не да се хваля.А и това е целта на подобни теми.Нямам абсолютно никаква полза да лъжа все пак всеки си плаща горивото и е безсмислено да се приказват приказки под шипковия храст.
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Еее Митаче, като одъртея и аз , сигурно и моя крак ще олекне. Това с плочките не ми е ясно, но сигурно с навъртяно кранче, може да се свали под бензиновия разход.
Ама и при теб ли повръщат? Аре тоя разход от 6.5 на газ да не го вярвам съвсем, постижим е но при идеални условия, примерно на стенд, но не и на пътя при който има и изпреварвания и ускорение и спирачки и товар в колата и завои и байри и други фактори като въздушен филтър и температура на двигателя и ала бала. Пък да ми го смятате като среден разход съвсем не мога да го повярвам.пп Пък ако е вярно че прави тоя разход с нашата прекрасна газ просто си представям разход от 4.8 с качествена такава
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар