Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.2 8V 60к.с....Проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1.2 8V 60к.с....Проблем

Колеги имам един проблем...бензиновите ми инжектори изпускат бензин и при изключена от скорост колата гасне...сега сложих газова като мислех че този проблем няма да го има...чудя се ако прекъсна помпата като карам на газ пак ли ще пикаят дюзите и дали ще натрупам грешки така...

Ако спреш помпата няма да имаш проблеми след като спадне налягането в бензиновата система. Ама е хубаво да оправиш това пикаене - ти май си само с една дюза, която лесно се сваля - ако говориш за Пунто 1...На ултразвук да се почисти и би трябвало да се оправи. Сега ако си с Пунто 2 , тогава с аповечко, ама операцията е същата.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Със пунто 2 съм пълна инжекция..дюзите са четири..обаче казваш няма да има проблем ако спра бензиновата помпа с едно реленце...

Коментар

И да спреш помпата ,ако дюзите не са спрени или не е спрян бензина със бензинов клапан пак ще ти намаля бензина.От вакуума който се създава в всмукателните колектори,когато отворят дюзите и пропускат по малко.Аз бях спрял помпата и сложих бензинов клапан и нямаше проблем.

Коментар

Working...
        X