Съжалявам за тъпия въпрос, но съм нов в сферата на колите. Ако може някой да ми обясни каква е разликата между ГИ и обикновена газова уредба. От това, което съм прочел ми става ясно, че ГИ е по-добрия вариянт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разлика между Газов инжекцион и обикновена газова уредба
Collapse
X
-
Re: Разлика между Газов инжекцион и обикновена газова уредба
vladrak написа:Съжалявам за тъпия въпрос, но съм нов в сферата на колите. Ако може някой да ми обясни каква е разликата между ГИ и обикновена газова уредба. От това, което съм прочел ми става ясно, че ГИ е по-добрия вариянт.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Tihomir78 написа:vladrak написа:Съжалявам за тъпия въпрос, но съм нов в сферата на колите. Ако може някой да ми обясни каква е разликата между ГИ и обикновена газова уредба. От това, което съм прочел ми става ясно, че ГИ е по-добрия вариянт.Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
"Tihomir78 написа:Така е като не си взе JTD сега дай още толкова пари за ГИ
Коментар
-
punto_2 написа:"Tihomir78 написа:Така е като не си взе JTD сега дай още толкова пари за ГИChrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
vladrak написа:Нищо не съм взел още, първо разучвам, оглеждам всички варианти и тогава действам .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:vladrak написа:Нищо не съм взел още, първо разучвам, оглеждам всички варианти и тогава действам .Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
Абе пич, тя книжката кола не кара, , ти си намери кола пък то все някой ще ти я докара до Шумен.Предлагам ти тази кола защото, U_BO няма да се изложи пред форума като ти продаде някакъв таралясник дето не си струва парите. Иначе има доста коли дето се продават в раздела с алъшвериша, вземи погледни там.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар