Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз във Варна

Дадох Капа-та на едно приятелче да пътува с нея и по пътя нещо стана с газ-та. Обръща на бензин все едно няма гориво, а бутилката е пълна. Това го прави на произволни интервали от време (кара 2-3-4-5-6 минути и почва да бип-ка и обръща на бензин). В момента пътува за Варна и искам да ми препоръчате каде да го пратя да погледнат за какво става въпрос. Инжекциона е "Romano Gas" на има няма 5-6к км. Антифриз има, държи нормална температура (поне това погледнахме). Нещо филтарче ли, знам ли ? Иначе преди да почне да прави проблеми му е дала нормален разход на газ (9/100) Видин-Монтана. Пробва да зареди и там на друга газостанция. Пак така. Някакви предложения и евентуално с телефон за връзка да може да се намерят.

Re: Сервиз във Варна

и при мен така като стигнеще 2500-3000 обората и прехвърляще на бензин оказа се запущен филтър на изпарителя един мъничък смених го и се оправи може там да е проблема провериго ако имаш такъв газовото ми е Dreamjet незнам как е при теб стуваше 4 лв

Коментар

Сигурно има, не може да няма ама колата е във Варна, аз съм във Видин и лекинко не мога . За това се ослушвам за някой доверен майстор

Коментар

мисля че във всеки сервиз може да я погледнат аз ходих до мол Варна там ми и слагаха газовото

Коментар

Над Бриколаж , квартал Младост до старата газстанция .Кръстовището на Бриколаж хваща баира нагоре и след 400 метра гледа в дясно за бензиностанция на Петрол,до нея газстанция и там са и газаджиите.Разбират си от работата ама са претварени и се чака.
          FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

Мерси колега. Имаме опция за 3 сервиза, утре ще се обикаля . Ще пробваме първо един със силни препоръки от Ланча форум-а, а през това време : надявам се да не е нещо сериозно

Коментар

Working...
            X