Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

може ли да сложа метални колектори фиат брава 1.6 2001

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

М не не може.Не са еднакви.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      М не не може.Не са еднакви.
      защто да не мойе каква е разликата

Коментар

може, има теми из форума

Коментар

Може.Предполагам че си с четирите бобини,на металните няма отвор за закрепване на бобините
          FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

янко написа:
            Може.Предполагам че си с четирите бобини,на металните няма отвор за закрепване на бобините
            сложех метални колетори

Коментар

И аз щях да ги сменям ,но ме хвана мързела а и намерих пласмасови за 20 лв.Надупчих кихалки и няма проблем.Само като ги пръснах покарах малко така и май ошашках компа,нещо не върви както преди
              FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

янко написа:
                И аз щях да ги сменям ,но ме хвана мързела а и намерих пласмасови за 20 лв.Надупчих кихалки и няма проблем.Само като ги пръснах покарах малко така и май ошашках компа,нещо не върви както преди
                значи става така ли да те разбера

Коментар

нали си сложил вече бре какво го питаш :D :D става отговорих ти, потърси малко във форума има теми

Коментар

ivancho написа:
                    нали си сложил вече бре какво го питаш :D :D става отговорих ти, потърси малко във форума има теми
                    добре де защто се нервещ има разлика в дачиците в дросела

Коментар

Добро утро.Казах ви без сериозно преправяне не става.Дори не съм сигурен дали изобщо става.Не си заслужава в заключение.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        Добро утро.Казах ви без сериозно преправяне не става.Дори не съм сигурен дали изобщо става.Не си заслужава в заключение.
                        добро утро.Сериозните преправяния вече са направени дросовата клапа са съпковия мотор вече е пригодена за металните колектори а също така и маркучите и датчиците.

Коментар

Има известно преправяне и става. Даже на този чепатият компютър на пластмасовите колектори може и повече да му понася обикновенна с емулатор на сондата.Ето тема на колега, който го направи и после май махна газовата, не помня защо, не вървяла ли, разхода ли... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...rfiata&start=0
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Working...
                          X