Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква газова уредба да сложа на пунто мк2 2001 г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mk2 1.2 16V 80к.с. с газов инжекц.- фобос разхода ми е 8/100км. в град Пловдив. Бутилката ми е 20 литрова сложена от към резервоара напречно на дължината на багажника с зареждане от към капачката на бензина (скрита). Карането на газ е удоволствие за джоба на фона на цената на бензина. Имах голф4 1.4 със газ инжикц. пак фобос и беше много по зле от към вървене и разход. На мк2 60 к.с нямам наблюдения нека колегите със същият двигател се изкажат. Поздрави на всички.

Коментар

колега,гледам си споменал,че си от Пловдив,да ми кажеш къде си слага ГИ в Пловдив и на каква цена БЛАГОДАРЯ

Коментар

Твойта е 80кс., което е по-добре от страна на това, че има повече мощност. На 60кс. дали няма да натежи, това че ще има бутилка в багажника, защото все пак съм студент и доста често ще пътувам от Кюстендил до София с пълен багажник и 5 човека в колата. Това няма ли много да тормози колата и да дава по-голям разход?

Коментар

HrdStL написа:
          Твойта е 80кс., което е по-добре от страна на това, че има повече мощност. На 60кс. дали няма да натежи, това че ще има бутилка в багажника, защото все пак съм студент и доста често ще пътувам от Кюстендил до София с пълен багажник и 5 човека в колата. Това няма ли много да тормози колата и да дава по-голям разход?
          Не мисля че ще повиши разхода кой знае колко до 1-2л. газ отгоре на разхода ти спрямо бензин. Отиди вдигни една 20 литрова бутилка с ръка и ще разбереш колко ще ти е тежината в багажника. Аз лично бих се претеснил за мястото ти с 5 човека и багажът им. Но икономия за сметка на място и тегло. Зависи и от газаджията който настройва газовата за вървене и разход.

Коментар

bobitur написа:
            HrdStL написа:
            Не мисля че ще повиши разхода кой знае колко до 1-2л. газ отгоре на разхода ти спрямо бензин. Отиди вдигни една 20 литрова бутилка с ръка и ще разбереш колко ще ти е тежината в багажника. Аз лично бих се претеснил за мястото ти с 5 човека и багажът им. Но икономия за сметка на място и тегло. Зависи и от газаджията който настройва газовата за вървене и разход.
            въиии изтървал съм половин тема значи на въпроса дали бутилката тежи ми мисля че не и на мен ми се налагат чести пътувания и то не сам с 4 човека(като са си мъже под 110 кила няма ) и малко багаж до асенов град ми даде разход от около 6,5 като по магистралата 130 -150 по първокласните пътища 90-110 (кадето позволява)да усеща се че колата е пълна става малко по тромава но нигока не е проблем за някое по бързо изпреварване да минеш на бензин а пък и удоволсвието на Бензиностанцията ми е достатъчно да преглътна всичко друго за разхода спрямо Бензин и газ да завишен е градско Бен-7 Газ 8извънградско Бен 5.5 Газ 6.5но то е в нормата някаде бях чел че ГИ дава до 20% горница спрямо Бензина (ама не помня каде)иначе към монтажа съм с Две рейки (било по добре) мобилно зарядно при капачката за бензина 20 литрова бутилка която събира 16 ама това е друг въпросето така стои бутилката ми има достатъчно мястоПС: Банкоов не се нерви споко той колегата явно е недочел иначе мда говорим за един и същ ГИ Поздрави
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
            X