Здрасти значи имам голям проблем с метана уредбата е Тартарини фабрична от италия и до колкото знам е бая стара пълен инжекцион.Проблема е свързан с ниските оборотите не ги държи като не сам на скорост гасне в движение и когато сам на едно място също трябва постоянно да подавам гас.Когато сам на някои сфетофар си подавам гас иначе ще изгасне , и в движение ако е остявя на свободна пак гасне.Та се питах ако може някой да ми препорача някакав сервиз в пловдив, защото до сега сам бил каде ли не и секи дига ръце.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат брава 1,6 16v Метан Обороти
Collapse
X
-
Re: Фиат брава 1,6 16v Метан Обороти
unsick написа:Здрасти значи имам голям проблем с метана уредбата е Тартарини фабрична от италия и до колкото знам е бая стара пълен инжекцион.Проблема е свързан с ниските оборотите не ги държи като не сам на скорост гасне в движение и когато сам на едно място също трябва постоянно да подавам гас.Когато сам на някои сфетофар си подавам гас иначе ще изгасне , и в движение ако е остявя на свободна пак гасне.Та се питах ако може някой да ми препорача някакав сервиз в пловдив, защото до сега сам бил каде ли не и секи дига ръце.Благодаря предварително!Fiat Bravo 1.4 12v Ex.
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
-
re
emi hodih tama no oniq mi vikat 4e po tazi metanova oredba ni6to ne moje da se pipa 6toto bila fabri4na vika mi v fiat serviza ako ti q opravat i dali voob6te 6te iskat da e opravat nqkoi da prepora4a nqkoi serviz ddz ve4e kvo da pravq nikoi ne moje da e opravi !1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. При нарушение потребителят получава официално предупреждение, а модераторите имат правото да изтрият мнението по своя преценка. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар