Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГАЗИФИЦИРАНЕ с инжекцион

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ГАЗИФИЦИРАНЕ с инжекцион

Здравейте колеги! Замислих да си сложа газов инжекцион на Фиат Палио 1,24 98г. Звучи наивно но сметнах че ако е около 1000лв уредбата за 1 година си я избивам с моето каране. Та идеята ми е някой да ме светне по някои тънки моменти защото бях голям противник на газта и сега си смених мнението и ще слагам и почти нищо не знам. Мисля в Стара Загора да я слагам някой ако има наблюдения за сервиз. За предпочитане е зареждачката да ми е в капачката за резеорвара и не искам лепенка на стъклото (ако не е задължителна). Мисля да не спестявам много от към качество, все пак ще разчитам на това нещо и се надявам да е сигурно. Кажете и на кое да обърна внимание като пообиколя някой сервиз ейсега в сряда. Благодаря предварително и поздрави
    mail: v.i.petkov@mail.bg
    0888 445 776

Принципно 1000лв са много , ама в Ст.Загора може и да не ти стигнат.По принцип правихме служебни коли в гаражчето зад матем.гимназия.Доволно работят, но трябва да им висиш на главата и да казваш, кое как искаш.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чиста работа си е да дойдеш в пловди. За 700 800 или 900 лева ще ти сложат италиански с полски комп и нямаш ядове. Мога да ти кажа каде си сложих моя на лично съобщение. Аз имам 80000 без проблем.
      Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
      Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

Коментар

газ

благодаря за отговорите, може да споделяте и още ако ви се занимава. иначе бензиновите ми инжектори са алуминиеви което съм чувал че е добре.
        0888 445 776

Коментар

ГАЗИФИЦИРАНЕ с инжекцион

абе да не си с алуминиеви колектори че с алуминиеви инжектори ще ти е трудно маи
          Караи Фиат да тъй........ Фиат Брава1.6 16в

Коментар

Re: ГАЗИФИЦИРАНЕ с инжекцион

chlaifa написа:
            абе да не си с алуминиеви колектори че с алуминиеви инжектори ще ти е трудно маи
            тва съм имал в предвид може би :D
            0888 445 776

Коментар

пловдив

освен това място което ми каза колегата в пловдив къде е добре да отида? че да ходя и да се лутам няма смисъл
              0888 445 776

Коментар

Working...
              X