ДНЕС едни ТЪП Полицай ми търси документи за газовата преглед като се минавало на ГТП имало 2 документа който трябвало да се носят.Казвам му -Нали сега прегледа се прави заедно Пита ме дали си нося паспорта на газовата Аз го нося но за миналата година не е съм го заверявал . Не на всякъде можело да правят прегледи за газовата .Незнам сега по новите закони как е променено но нося една торба документи на колата гражданска 4документа, пълномощно, талон, книжка , за прегледа 2 документа ,син талон- актове .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОСЕТЕ СИ ДОКУМЕНТИ ЗА ГАЗОВА
Collapse
X
-
Re: НОСЕТЕ СИ ДОКУМЕНТИ ЗА ГАЗОВА
kluchar написа:ДНЕС едни ТЪП Полицай ми търси документи за газовата преглед като се минавало на ГТП имало 2 документа който трябвало да се носят.Казвам му -Нали сега прегледа се прави заедно Пита ме дали си нося паспорта на газовата Аз го нося но за миналата година не е съм го заверявал . Не на всякъде можело да правят прегледи за газовата .Незнам сега по новите закони как е променено но нося една торба документи на колата гражданска 4документа, пълномощно, талон, книжка , за прегледа 2 документа ,син талон- актове .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
М то и аз така на моята кола имам паспорт за половината метанова утредба.И то незаверен.Чудя се ако трябва да ми правят преглед на метановата как биха го сторили в един обикновен пункт за преглед.Затова и не мисля да им казвам,че имам някаква уредба.Всичко ми е скрито.Копчето ми за превключване е на капака за предпазителите в една ниша.Ще го покрия с няква визитка там и толкова.А що се отнася до прегледа на уредбата си го правя сам за повече сигурност.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
кола
Отбелязвали на картона дали колата е на газ-метан или бензин /дизели това трябвало да се носи и стикера за преглед .Не всички пунктове можели да правят преглед за газова-метан.Моята се пълни вътре и няма стикер вън за газова и не се виждано Но сигурно като работи колата малко мирише и за това се заяждат .
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Отбелязвали на картона дали колата е на газ-метан или бензин /дизели това трябвало да се носи и стикера за преглед .Не всички пунктове можели да правят преглед за газова-метан.Моята се пълни вътре и няма стикер вън за газова и не се виждано Но сигурно като работи колата малко мирише и за това се заяждат .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар