Здравейте, някои от вас знаят историята през последните дни. Ходихме на Русе, защото прекъсваше. Направиха и диагностика и откриха, че ламбдата не е наред, за смяна била - смениха я. Откриха, че и едната бобина е заминала и нея смениха. Попитах ги за свещите, дали са други, те ми казаха, че са същите като старите, старите са БЕРУ, новите са БРИСК. Колата след смяната на свещите не вървеше на газ, много паткаше и си викаме, че сега след като смениха бобина, ламбда и уж свещите са като старите - ще върви. Залепихме кутията олепихме отстрани за да оплътним всичко 6 пробвахме няма проблем. Да ама вечерта докато карах, не знам, докато си тръгвах нито много газ подадох, нито мисля, че беше рязко изпатка леко, добре че не се счупи кутията пак. Та дайте ми идеи от какво може да е. Майсторите там като видяха пълна инжекция кола с обикновена газова, реакцията им беше "мале, мале"... може да са прави, но преди не правеше проблеми, само от време на време сигурно заради газта. Та моля помогнете от къде ще да е това паткане, как да направя кихалки или как да оправя старата - 1 капаче, обаче пружинката е много силна и явно някой път не се вдига и патка кутията, капачето е след кутията. И ми е интересно упътете ме за газов инжекцион какви пари, какъв и сега като имам обикновена може ли да ми излезе по евтино газовия . Благодаря Ви и извинете на тия дето им писна да се занимават с мене :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паткане на газ
Collapse
X
-
1 - бедна смес-кофти изпарител, неподходяща плочка, лоша настройка, или комбинация от всичко.2 - прогорял клапан - премери компресия.3 - проблем с тоците-фактът, че е сменяно, не означава, че е оправено.Абе пич, що не махнеш тая кола, докато не ви е разорила! Вземи си Голф3 1.8 моно, ще пееш на газ!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
-
Re: Паткане на газ
GaTio2 написа:Здравейте, някои от вас знаят историята през последните дни. Ходихме на Русе, защото прекъсваше. Направиха и диагностика и откриха, че ламбдата не е наред, за смяна била - смениха я. Откриха, че и едната бобина е заминала и нея смениха. Попитах ги за свещите, дали са други, те ми казаха, че са същите като старите, старите са БЕРУ, новите са БРИСК. Колата след смяната на свещите не вървеше на газ, много паткаше и си викаме, че сега след като смениха бобина, ламбда и уж свещите са като старите - ще върви. Залепихме кутията олепихме отстрани за да оплътним всичко 6 пробвахме няма проблем. Да ама вечерта докато карах, не знам, докато си тръгвах нито много газ подадох, нито мисля, че беше рязко изпатка леко, добре че не се счупи кутията пак. Та дайте ми идеи от какво може да е. Майсторите там като видяха пълна инжекция кола с обикновена газова, реакцията им беше "мале, мале"... може да са прави, но преди не правеше проблеми, само от време на време сигурно заради газта. Та моля помогнете от къде ще да е това паткане, как да направя кихалки или как да оправя старата - 1 капаче, обаче пружинката е много силна и явно някой път не се вдига и патка кутията, капачето е след кутията. И ми е интересно упътете ме за газов инжекцион какви пари, какъв и сега като имам обикновена може ли да ми излезе по евтино газовия . Благодаря Ви и извинете на тия дето им писна да се занимават с мене :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
muns61 написа:Сбърках с Голф-а, вземи си Жигули! Вашите майстори не са отишли по-далеко...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар