Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с капачето за газта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с капачето за газта

Колеги, имам проблем с капачето. Постоянно забелязвам, че бензинджиите забравят да го завартят, и все ми се налага да спирам посред улицата и да се връшам да си го взимам, понеже е паднало от тавана. Скоро дори като го взех от земята и се обърнах колата ми се движеше надолу и едва успях да си я настигна. В момента дори нямам капаче - изглежда не съм видял как е паднало от тавана. Проблем ли е ако карам без капаче за газта?Поздрави!

Продават на почти всяка бензиностанция.Има обаче разлика в резбата и е добре първо да мериш на място и после да плащаш.Аз до сега съм сменил поне 5 заради разсеяни пълначи.Понякога съм се връщал след няколко дена да зареждам и като им кажа ,че са ми забравили капачката и от нейде ми вадят 5-6 броя и която пасне остава на колата.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ето такава ти трябва колега и няма да го имаш тоя проблем повече.Ако ти е на калника е хубаво да имаш капаче,за да не влизат боклуци или да замръзне зимата.Аз съм без за по-бързо и лесно ама моята пълначка е зад капачето на бензина
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Ами свикни сам да си я сваляш и слагаш, или поне да провериш. Боли го к*ра бензинджията за моята и твоята капачка...
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
        X