Колеги, може ли някой ако знае по какво може да се познае за колко конски сили ми е изпарителя да каже.Марката на изпарителя ми е Ловато - електрически.Чух че имало изпарители до 120к.с. примерно и следващ модел за до 180к.с.По модел ли трябва да го позная или по какво..?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко конски сили ми е изпарителя?
Collapse
X
-
Изпарителят няма конски сили!!! Той може да захранва двигател с еди колко си конски сили. Не знам за Ловато, но БРЦ са до 100, 120 и мисля, че имаше и 150. От самото означение на изпарителя може да си види за какава мощност на двигателя става.Колкто до това дали колата ще харчи по- малко ако изпарителя е по- мощен - ще харчи толкова колкото е необходимо на двигателя Изпарителят има за задача само да осигури достатъчно гориво!!!FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
На моя изпарител (BRC Techno) пише 100kW, което е приблизително до 130 конски сили.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар