Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Висок разход на ги Стефанели

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Висок разход на ги Стефанели

Значи колеги проблема е следния... дигна ми разхода около 2 литра тоест бургас-софия 8.6 9.0 гас грацко 13 пък ми правеше 11.5 .... Ходих на диагностика на 2 места на едното беше газораспределението .. и ми казаха да гледам неправилно зацепен ремак или от колекторите да смуче въздох това го направих и нищо не откриха майсторите по колата . Отидох на още един маистор на стефанели закачия и ми каза че нямала добро изгаране на газ обаче незнаел от какво и е базика я сега хем неварви хем гори .... Сменил сам свещи и ваздушен филтар ... помагаите

Re: Висок разход на ги Стефанели

k_tochev написа:
    Значи колеги проблема е следния... дигна ми разхода около 2 литра тоест бургас-софия 8.6 9.0 гас грацко 13 пък ми правеше 11.5 .... Ходих на диагностика на 2 места на едното беше газораспределението .. и ми казаха да гледам неправилно зацепен ремак или от колекторите да смуче въздох това го направих и нищо не откриха майсторите по колата . Отидох на още един маистор на стефанели закачия и ми каза че нямала добро изгаране на газ обаче незнаел от какво и е базика я сега хем неварви хем гори .... Сменил сам свещи и ваздушен филтар ... помагаите
    Значи засякох колата на бензин и расхода си е нормален 11 грацко значи проблема е в инжекциона но незнам какво да сменя дузите или испаритела са засмяна никои незнае ...

Коментар

Ами да беше казал Мареата с кой мотор е.Най-простото дето ми идва на акъла, е да разкачиш акумулатора за 20-30 мин, и после да я караш 20-30км на бензин и тогава да я засечеш.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

? утечка ?

Коментар

emzo написа:
          Ами да беше казал Мареата с кой мотор е.Най-простото дето ми идва на акъла, е да разкачиш акумулатора за 20-30 мин, и после да я караш 20-30км на бензин и тогава да я засечеш.
          Мареята е 1.6 16в пласмасовите колектори закачах я фчера няма никакви грешки вапроса ми дали дюзите играят за разхода или испаритела за да ги сменям защото в бургас е драма спрямо маистори .... поздрави

Коментар

Свържи се с колегата Краси от Бургас.ще те упъти за добър сервиз и ще решите проблема.Всичко играе роля за разхода.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
              Свържи се с колегата Краси от Бургас.ще те упъти за добър сервиз и ще решите проблема.Всичко играе роля за разхода.
              Знам колега но за ги стефанели е само един сервиза ........ пък там ходих 10 пъти и няма отговок от какво е викат ми че на бензин няма проблеми на газ няма хубаво изгаряне ...

Коментар

k_tochev написа:
                popara801 написа:
                Знам колега но за ги стефанели е само един сервиза ........ пък там ходих 10 пъти и няма отговок от какво е викат ми че на бензин няма проблеми на газ няма хубаво изгаряне ...
                Ами може много работи да са.Ланда сонда примерно или софтуер.Знам ли.Пак сервиз ще ти трябва.Отиди другаде тогава.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

В кой сервиз си ходил в Бургас?
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    В комлука гаражите срещу шела до училещето тои е само един гараж кв. Победа, ул. Велека 6 днеска погледнах ботилката 23 литра газ 120 километра и вече е накрая

Коментар

Да не изпука по малко от някъде?При мен имаше леко изпускане от вакума.Ама почти незабележимо
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

k_tochev написа:
                        krasio_79bs написа:
                        В комлука гаражите срещу шела до училещето тои е само един гараж кв. Победа, ул. Велека 6 днеска погледнах ботилката 23 литра газ 120 километра и вече е накрая
                        Странно.Носи им се славата на майстори които си разбират от занаята.Те ли монтираха уредбата или при тях ходи само за диагностика?
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                          k_tochev написа:
                          krasio_79bs написа:
                          Странно.Носи им се славата на майстори които си разбират от занаята.Те ли монтираха уредбата или при тях ходи само за диагностика?
                          те си я монтираха и те направиха диагностиката и това им бяха думите на бензин е добре на газ няма хубаво изгаряне и аз ги попитах от какво може да е нямаше точен отговор ...

Коментар

Странна работа.Познавам се със собственикът на въпросният сервиз(не по линия на АГУ) и съм доста учуден от това ,че не са намерили проблема.Принципно 1,6 се славят с проблемна работа на газ.Пробвай със откачане на акумулатора за една вечер и след това покарай през деня на бензин 20-30 км.След което пробвай пак на газ. Друг сервиз който мога да препоръчам е сервиза непосредствено преди техният в дясно.Има едни сервизи със зелени врати.Търсиш Петко и Илия във сервиз 2.Не знам обаче дали разполагат със кабели за твоя ГИ(стефанели)
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Странна работа.Познавам се със собственикът на въпросният сервиз(не по линия на АГУ) и съм доста учуден от това ,че не са намерили проблема.Принципно 1,6 се славят с проблемна работа на газ.Пробвай със откачане на акумулатора за една вечер и след това покарай през деня на бензин 20-30 км.След което пробвай пак на газ. Друг сервиз който мога да препоръчам е сервиза непосредствено преди техният в дясно.Има едни сервизи със зелени врати.Търсиш Петко и Илия във сервиз 2.Не знам обаче дали разполагат със кабели за твоя ГИ(стефанели)
                              Явно неме разбра каде ее гаража значи както са сички гаражи ги подминаваш и на края на улицата завиваш на ляво и веднага в дясно е гаража на стефанели... 2 ма маисто ри са единия е по млад а другия стар там ходих поздраваи пак до скоро нямах проблем с колата на газ тука вапроса е кои да я види и да каже какво е за смяна да го сменям и да се раши вапроса с тая кола щотооо дадох сумати пара за диагностики пак няма решение на проблема поздрави ...

Коментар

Working...
                              X