Значи колеги проблема е следния... дигна ми разхода около 2 литра тоест бургас-софия 8.6 9.0 гас грацко 13 пък ми правеше 11.5 .... Ходих на диагностика на 2 места на едното беше газораспределението .. и ми казаха да гледам неправилно зацепен ремак или от колекторите да смуче въздох това го направих и нищо не откриха майсторите по колата . Отидох на още един маистор на стефанели закачия и ми каза че нямала добро изгаране на газ обаче незнаел от какво и е базика я сега хем неварви хем гори .... Сменил сам свещи и ваздушен филтар ... помагаите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на ги Стефанели
Collapse
X
-
Re: Висок разход на ги Стефанели
k_tochev написа:Значи колеги проблема е следния... дигна ми разхода около 2 литра тоест бургас-софия 8.6 9.0 гас грацко 13 пък ми правеше 11.5 .... Ходих на диагностика на 2 места на едното беше газораспределението .. и ми казаха да гледам неправилно зацепен ремак или от колекторите да смуче въздох това го направих и нищо не откриха майсторите по колата . Отидох на още един маистор на стефанели закачия и ми каза че нямала добро изгаране на газ обаче незнаел от какво и е базика я сега хем неварви хем гори .... Сменил сам свещи и ваздушен филтар ... помагаите
-
u_bo
-
emzo написа:Ами да беше казал Мареата с кой мотор е.Най-простото дето ми идва на акъла, е да разкачиш акумулатора за 20-30 мин, и после да я караш 20-30км на бензин и тогава да я засечеш.
Коментар
-
popara801 написа:Свържи се с колегата Краси от Бургас.ще те упъти за добър сервиз и ще решите проблема.Всичко играе роля за разхода.
Коментар
-
k_tochev написа:popara801 написа:Свържи се с колегата Краси от Бургас.ще те упъти за добър сервиз и ще решите проблема.Всичко играе роля за разхода.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
k_tochev написа:krasio_79bs написа:В кой сервиз си ходил в Бургас?
Коментар
-
krasio_79bs написа:k_tochev написа:krasio_79bs написа:В кой сервиз си ходил в Бургас?
Коментар
-
Странна работа.Познавам се със собственикът на въпросният сервиз(не по линия на АГУ) и съм доста учуден от това ,че не са намерили проблема.Принципно 1,6 се славят с проблемна работа на газ.Пробвай със откачане на акумулатора за една вечер и след това покарай през деня на бензин 20-30 км.След което пробвай пак на газ. Друг сервиз който мога да препоръчам е сервиза непосредствено преди техният в дясно.Има едни сервизи със зелени врати.Търсиш Петко и Илия във сервиз 2.Не знам обаче дали разполагат със кабели за твоя ГИ(стефанели)
Коментар
-
krasio_79bs написа:Странна работа.Познавам се със собственикът на въпросният сервиз(не по линия на АГУ) и съм доста учуден от това ,че не са намерили проблема.Принципно 1,6 се славят с проблемна работа на газ.Пробвай със откачане на акумулатора за една вечер и след това покарай през деня на бензин 20-30 км.След което пробвай пак на газ. Друг сервиз който мога да препоръчам е сервиза непосредствено преди техният в дясно.Има едни сервизи със зелени врати.Търсиш Петко и Илия във сервиз 2.Не знам обаче дали разполагат със кабели за твоя ГИ(стефанели)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар