Ами последното ми засичане е малко смесено.14,2/100Градско ще си е пак 20/100Извънградско около 9/100 се върти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход с ГИ
Collapse
X
-
u_bo
emzo написа:Ами последното ми засичане е малко смесено.14,2/100Градско ще си е пак 20/100Извънградско около 9/100 се върти.u_bo написа:emzo написа:Аз го сменям редовно, ама Жабара преди мен.... един Бог знае ... Между другото, засичането е със старите настройки на ГИ.От презацепването веднага забелязах, че бензиновите времена са надолу с около 0.2мс.Ще я засека така и след това ще я настроя отново.
Коментар
-
u_bo написа:малко ти е високо градското, но се сещам, че може да имаш лоши навици от дизела.доста колеги споделят, че като карат с малко по-високи обороти / минимум 2000 и после 2500.. 3000 .. / и разхода пада.да не я мъчиш на 1500 в градското?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
u_bo написа:малко ти е високо градското, но се сещам, че може да имаш лоши навици от дизела.доста колеги споделят, че като карат с малко по-високи обороти / минимум 2000 и после 2500.. 3000 .. / и разхода пада.да не я мъчиш на 1500 в градското?Не, щото не върви, може би минимум 2000 я държа, на 3000-3200 сменям.u_bo написа:колелата охлабвахте ли ги при презацепването?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
u_bo
u_bo написа:малко ти е високо градското, но се сещам, че може да имаш лоши навици от дизела.доста колеги споделят, че като карат с малко по-високи обороти / минимум 2000 и после 2500.. 3000 .. / и разхода пада.да не я мъчиш на 1500 в градското?u_bo написа:колелата охлабвахте ли ги при презацепването?
Коментар
-
u_bo
Тая думичка ’върви’ ти е ключа за градското. бензинките вдигат МНОГО разхода при каране газ/спирачка - това сравнено с дизелите. Пробвай я малко ’пенсионерско’ градско и ще видиш.
Коментар
-
Аз съм с по-старата генерация на същият двигател. Наистина градското на този двигател е умопомрачително :D . Вече съм си изградил стил на каране в града, и разхода в София се движи между 10-12-14л. Незнам при теб как е, но 2-ра предавка е според мен прекалено дълга. Другото, което съм забелязал, е че двигателя се чувства и харчи най-малко в интервала 2700-3500 об. Успех
Коментар
-
u_bo
25/100 - или караш като ’24 часа Льо Ман’ или имаш теч някъде. Ако ги гори , а не ги изпуска - ауспуха трябва да ти е в сажди
Коментар
-
u_bo написа:25/100 - или караш като ’24 часа Льо Ман’ или имаш теч някъде. Ако ги гори , а не ги изпуска - ауспуха трябва да ти е в саждиF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
ivancho написа:много странно, извънградския разход е добре, а градския ужасF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар