Ами ще си го наложа да я покарам пенсионерски.Имам инсталирано окабеляване за ТАП, предполагам и ТАП ще ми дадат за проба.Ръчкане, ръчкане, не е кой знае, какво ръчкане. Държа я средно на 3000рпм, 2-3 пъти на ден да я изрежа до 6000.Утре ще зацепваме ремъка с пети, там се надявам аз да е разковничето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход с ГИ
Collapse
X
-
u_bo
emzo написа:Ами ще си го наложа да я покарам пенсионерски.Имам инсталирано окабеляване за ТАП, предполагам и ТАП ще ми дадат за проба.Ръчкане, ръчкане, не е кой знае, какво ръчкане. Държа я средно на 3000рпм, 2-3 пъти на ден да я изрежа до 6000.Утре ще зацепваме ремъка с пети, там се надявам аз да е разковничето
Коментар
-
35 литра газ, 375км пробег, Извънградско 100км/ч, градско в Бургас и Поморие и 40-50км ето така:http://youtu.be/lcQjDDQZ0p8= 9,3/100 много ми се струва обаче ама явно толкоз ще е. Без климатик, валеше си стабилно в едната посока, ако оказва голямо значение на разхода.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
rotdot
emzo написа:Ми сега ще я засичам. До 15 ще е екстра.
Коментар
-
u_bo
emzo написа:Аз го сменям редовно, ама Жабара преди мен.... един Бог знае ... Между другото, засичането е със старите настройки на ГИ.От презацепването веднага забелязах, че бензиновите времена са надолу с около 0.2мс.Ще я засека така и след това ще я настроя отново.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар