Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Висок разход с ГИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами ще си го наложа да я покарам пенсионерски.Имам инсталирано окабеляване за ТАП, предполагам и ТАП ще ми дадат за проба.Ръчкане, ръчкане, не е кой знае, какво ръчкане. Държа я средно на 3000рпм, 2-3 пъти на ден да я изрежа до 6000.Утре ще зацепваме ремъка с пети, там се надявам аз да е разковничето
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Ами ще си го наложа да я покарам пенсионерски.Имам инсталирано окабеляване за ТАП, предполагам и ТАП ще ми дадат за проба.Ръчкане, ръчкане, не е кой знае, какво ръчкане. Държа я средно на 3000рпм, 2-3 пъти на ден да я изрежа до 6000.Утре ще зацепваме ремъка с пети, там се надявам аз да е разковничето
      залагам 1 бира, че няма да има промяна от ремъка.но ако наистина я ръчкаш - ТАП-а малко ще посвали.И не забравяй - това не е дизел - като го ръчкаш, бензина гори МНОГО повече, отколкото при пенсионерското каране,това за разлика от дизела - моя при 90/км/ч , гори само 5% до 10% по-малко от 140 км/ч

Коментар

1 зъб на всмукателния вал:
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

няма достъп до снимката

Коментар

F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Класика :D

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                Класика :D
                Koe ?Стз-Сливен = 70кмНа празна бутилка сложих 7 литра газ, скорост 130км/ч, в селата с 60-70точно стигна газта.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

разхода ти падна значи доста сега и градското ако се оправи си супер, успех промяна в динамиката усеща ли се

Коментар

35 литра газ, 375км пробег, Извънградско 100км/ч, градско в Бургас и Поморие и 40-50км ето така:http://youtu.be/lcQjDDQZ0p8= 9,3/100 много ми се струва обаче ама явно толкоз ще е. Без климатик, валеше си стабилно в едната посока, ако оказва голямо значение на разхода.
                    Прикачени файлове
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

40-50 км по магистралата по този начин са си чисто градско така че реалния разход е около 8 и под 8, 9.3 смесено, градско според мен ще ти гори около 13/100

Коментар

Ми сега ще я засичам. До 15 ще е екстра.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Ми сега ще я засичам. До 15 ще е екстра.
                          Ма ти си идеален, карай и се радвай. Стилото прави лятото 11, 12 в града само, бензин, понеже вече не караме на газ И да си смениш маслото, че много черно и оранжево, пак не е най-зле ама има

Коментар

Аз го сменям редовно, ама Жабара преди мен.... един Бог знае ... Между другото, засичането е със старите настройки на ГИ.От презацепването веднага забелязах, че бензиновите времена са надолу с около 0.2мс.Ще я засека така и след това ще я настроя отново.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Аз го сменям редовно, ама Жабара преди мен.... един Бог знае ... Между другото, засичането е със старите настройки на ГИ.От презацепването веднага забелязах, че бензиновите времена са надолу с около 0.2мс.Ще я засека така и след това ще я настроя отново.
                              колелата охлабвахте ли ги при презацепването?

Коментар

Колега-има ли развитие по темата-как е разхода-градско
                                Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

Working...
                                X