Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Ulysse 2.0 turbo разход ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Ulysse 2.0 turbo разход ?

Здравейте колеги искам да попитам колко е редно да харчи тази ламя на бензин и на гас като гаста ми е инжекцион ,защото мисля че 18 гас на климатик е много ако я настъпя и 20 стига....
    Follow me, if you can ...

Сам си си отговорил. Много е!Настройка на инжекСиона си иска.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не си споменал за къде е разхода градско или извънградско.Ако това ти е разхода в градски условия си е нормално.Извън града с клйматик ще се радваш на разход от 11-12 на 100км. без да настъпваш много.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Моят улайс 2.0 121к.с. също харчи,кат змей извънгр.11,4/100 със 6 човека и скорост 120 и нагоре,градско 16-18/100.Въпреки,че е супер спъната,пак си гори.То бяха настройки на газовата,то беше чудо и пак същата песен,но все още се съмнявам в газаджията,щото като се прибирах от Германия ми даде около 7-8/100 бензин ( с немски и австрийски бензин) с румънски и български, колата,направо спря .За газта нямам думи,всичката е марка суперзле +
        Fiat Ulysse 2.0 S

Коментар

Понеже съм със същата ламя Ланчия Зета 147 к.с. и имам поглед и малко познания ще се включа ,но малко по-късно.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Кажи с какво газово си ,ако си с някакъв фобос то тва са му възможностите ,понеже по скъпите комп. имат повече опции ,също и ръчни настройки! На моята крома турбо и качих стаг 4 и бърза рейка валтек тип 30, 8мм траби томасето артик и тн. с една дума много съм доволен ,а разхода ми е само с литар/два газ (в зависимост и от къде сипвам )повече отколкото на бензин! Това което съветвам колегите с турбинирани автомобили ,желаещи да минат на газ е да не правят компромиси относно цената за по -скъпа система ,защотото разхода бензин/ газ зависи от редица фактори -састояние на двигателя ,запалителна система и компоненти и настроика на газовото! Дори една скромна инвестиция за качествени свещи би могло да доведе до икономия на гориво от порядъка на литър газ на 100км..
            Кара fiat Croma turbo i.e LPG, R Clio 1.8 16v

Коментар

cromaturbo написа:
              Кажи с какво газово си ,ако си с някакъв фобос то тва са му възможностите ,понеже по скъпите комп. имат повече опции ,също и ръчни настройки! На моята крома турбо и качих стаг 4 и бърза рейка валтек тип 30, 8мм траби томасето артик и тн. с една дума много съм доволен ,а разхода ми е само с литар/два газ (в зависимост и от къде сипвам )повече отколкото на бензин! Това което съветвам колегите с турбинирани автомобили ,желаещи да минат на газ е да не правят компромиси относно цената за по -скъпа система ,защотото разхода бензин/ газ зависи от редица фактори -састояние на двигателя ,запалителна система и компоненти и настроика на газовото! Дори една скромна инвестиция за качествени свещи би могло да доведе до икономия на гориво от порядъка на литър газ на 100км..
              Това какво общо има с темата? пп Карал ли си с ФОБОС или някой ти каза да не слагаш?
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Има общо с разхода на газ и е съвсем по темата ,приятел сложи фобос на бмв 323 2.5 2002 г и лампите му светят като коледна елха ,не върви изобщо и гори като змей!

Коментар

За 6 год. експлоатация на Ланча Зета 2.0Т, статистиката ми показва, че градско в София, колкото и да не я шпоря е ок. 18.5-19/100км на газ и ок. 17.5-18 на бензин.Ако е склиматик в града разхода се вдига с 1.5-2л/100 км(на газ, за бензин нямам достатъчно наблюдения). На извънградско жена ми веднъж успя да я докара до 9/100, но аз под 10.5-11 не съм успявал. Поради тази причина си мисля, че нейното постижение е по-скоро грешка на статистиката Газовата ми е Фобос1

Коментар

Нищо лично към фобос ти ,но не става за турбо автомобили колега ! Всичко най -добро ти желая S_BANKOV

Коментар

Е тя си гори доста бензин по-принцип ,все пак е ван не е лек автомобил ,чувал съм ,че двигателя е надежден (147) но не особено икономичен и все пак има значения как натискаш

Коментар

cromaturbo написа:
                        ....все пак има значения как натискаш
                        Определено има значение натискането, защото имам и рекорд - София-Пловдив 23/100.... То не е много за хвалене това, ама....

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Това какво общо има с темата? пп Карал ли си с ФОБОС или някой ти каза да не слагаш?
                          Стига го хвали тоз фобос бре, на бас че ако ти погледна настройките ще намеря под 100вола теле
                          cromaturbo написа:
                          Има общо с разхода на газ и е съвсем по темата ,приятел сложи фобос на бмв 323 2.5 2002 г и лампите му светят като коледна елха ,не върви изобщо и гори като змей!
                          Toва е до монтаж и настройка, не може от 1 кола да правиш генерални изводи
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

cromaturbo написа:
                            Нищо лично към фобос ти ,но не става за турбо автомобили колега ! Всичко най -добро ти желая S_BANKOV
                            Здраве и късмет и на теб колега, от все сърце, но да ти кажа съм виждал две Капи2.00 турбо с Фобос и двете се държат перфектно, та точно за това се изумих на писаното от теб. Явно и тук е налице основния проблем - липса на кадърен майстор, който да пресметне и настрой всичко а не само да го монтира.Иначе при Зетата и Юлиса е вярно че не са от най - икономичните автомобили и най важния фактор явно е шофЕра.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Много хубаво и аз видях една Капа турбо 220 к. на газ ,продаваха я в една автокъща и човека боб хвърляше за нея 10/100 газ горяла само дето не уточни ,че става дума за момента ,когато пуска някой склон на 5 без газ Остави ги тез майстори на мира и те душа носят и гащи вързват ,а човека с БМВ-ТО ,който споменах е с МИМГАЗ компоненти и един прехвален български фобос и за да е пълна картинката за капак на двигател 2.5 -170 коня 6мм тръби му пуснали на клетия ,нейсе мъжко магаре веднъж ... !! На колегата по -горе да ме проштава ,нагледал съм се на всякакви бараки ..

Коментар

Working...
                              X