Здравейте колеги искам да попитам колко е редно да харчи тази ламя на бензин и на гас като гаста ми е инжекцион ,защото мисля че 18 гас на климатик е много ако я настъпя и 20 стига....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Ulysse 2.0 turbo разход ?
Collapse
X
-
Не си споменал за къде е разхода градско или извънградско.Ако това ти е разхода в градски условия си е нормално.Извън града с клйматик ще се радваш на разход от 11-12 на 100км. без да настъпваш много.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Моят улайс 2.0 121к.с. също харчи,кат змей извънгр.11,4/100 със 6 човека и скорост 120 и нагоре,градско 16-18/100.Въпреки,че е супер спъната,пак си гори.То бяха настройки на газовата,то беше чудо и пак същата песен,но все още се съмнявам в газаджията,щото като се прибирах от Германия ми даде около 7-8/100 бензин ( с немски и австрийски бензин) с румънски и български, колата,направо спря .За газта нямам думи,всичката е марка суперзле +Fiat Ulysse 2.0 S
Коментар
-
Кажи с какво газово си ,ако си с някакъв фобос то тва са му възможностите ,понеже по скъпите комп. имат повече опции ,също и ръчни настройки! На моята крома турбо и качих стаг 4 и бърза рейка валтек тип 30, 8мм траби томасето артик и тн. с една дума много съм доволен ,а разхода ми е само с литар/два газ (в зависимост и от къде сипвам )повече отколкото на бензин! Това което съветвам колегите с турбинирани автомобили ,желаещи да минат на газ е да не правят компромиси относно цената за по -скъпа система ,защотото разхода бензин/ газ зависи от редица фактори -састояние на двигателя ,запалителна система и компоненти и настроика на газовото! Дори една скромна инвестиция за качествени свещи би могло да доведе до икономия на гориво от порядъка на литър газ на 100км..Кара fiat Croma turbo i.e LPG, R Clio 1.8 16v
Коментар
-
cromaturbo написа:Кажи с какво газово си ,ако си с някакъв фобос то тва са му възможностите ,понеже по скъпите комп. имат повече опции ,също и ръчни настройки! На моята крома турбо и качих стаг 4 и бърза рейка валтек тип 30, 8мм траби томасето артик и тн. с една дума много съм доволен ,а разхода ми е само с литар/два газ (в зависимост и от къде сипвам )повече отколкото на бензин! Това което съветвам колегите с турбинирани автомобили ,желаещи да минат на газ е да не правят компромиси относно цената за по -скъпа система ,защотото разхода бензин/ газ зависи от редица фактори -састояние на двигателя ,запалителна система и компоненти и настроика на газовото! Дори една скромна инвестиция за качествени свещи би могло да доведе до икономия на гориво от порядъка на литър газ на 100км..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
За 6 год. експлоатация на Ланча Зета 2.0Т, статистиката ми показва, че градско в София, колкото и да не я шпоря е ок. 18.5-19/100км на газ и ок. 17.5-18 на бензин.Ако е склиматик в града разхода се вдига с 1.5-2л/100 км(на газ, за бензин нямам достатъчно наблюдения). На извънградско жена ми веднъж успя да я докара до 9/100, но аз под 10.5-11 не съм успявал. Поради тази причина си мисля, че нейното постижение е по-скоро грешка на статистиката Газовата ми е Фобос1
Коментар
-
S_BANKOV написа:Това какво общо има с темата? пп Карал ли си с ФОБОС или някой ти каза да не слагаш?cromaturbo написа:Има общо с разхода на газ и е съвсем по темата ,приятел сложи фобос на бмв 323 2.5 2002 г и лампите му светят като коледна елха ,не върви изобщо и гори като змей!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
cromaturbo написа:Нищо лично към фобос ти ,но не става за турбо автомобили колега ! Всичко най -добро ти желая S_BANKOVКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Много хубаво и аз видях една Капа турбо 220 к. на газ ,продаваха я в една автокъща и човека боб хвърляше за нея 10/100 газ горяла само дето не уточни ,че става дума за момента ,когато пуска някой склон на 5 без газ Остави ги тез майстори на мира и те душа носят и гащи вързват ,а човека с БМВ-ТО ,който споменах е с МИМГАЗ компоненти и един прехвален български фобос и за да е пълна картинката за капак на двигател 2.5 -170 коня 6мм тръби му пуснали на клетия ,нейсе мъжко магаре веднъж ... !! На колегата по -горе да ме проштава ,нагледал съм се на всякакви бараки ..Кара fiat Croma turbo i.e LPG, R Clio 1.8 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар