everton написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си направя колата да пали на газ и много ли е лошо?
Collapse
X
-
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
Нямаш авариен режим значи , а копчето е за запаметяване на оборотите , на които да пали колата , всъщност ключа ти е производство на една фирма в град Гоце Делчев , само логотата по него са на BRC , ние ползваме такива , но на тях пише LPG Control... все в г*з...Най-лесното е да си смениш ключа с ръчен - куплунзите и кутийките съвпадат , само се вади единия и се слага другия ключ и си готов , но ако колата е пълна инжекция има голяма вероятност да окихаш колата , затова и слагаме на пълните инжекции автоматичен ключ - повечето хора не знаят как да палят на газГазови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
The_Machine написа:Нямаш авариен режим значи , а копчето е за запаметяване на оборотите , на които да пали колата , всъщност ключа ти е производство на една фирма в град Гоце Делчев , само логотата по него са на BRC , ние ползваме такива , но на тях пише LPG Control... все в г*з...Най-лесното е да си смениш ключа с ръчен - куплунзите и кутийките съвпадат , само се вади единия и се слага другия ключ и си готов , но ако колата е пълна инжекция има голяма вероятност да окихаш колата , затова и слагаме на пълните инжекции автоматичен ключ - повечето хора не знаят как да палят на газex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Не знам защо при тебе е така, но моята газова уредба БРЦ има превключвател с три положения. На ляво е само на бензин, в средно (неутрално) пали на бензин и после при изфорсиране обръща на газ и на дясно си е чисто на газ. До сега не съм палил на газ и не мога да кажа нищо по въпроса, но виж при твоя газаджия дали не можеш да си смениш ключа с такъв с три положения.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Пали се на газ като подадеш + от някъде на клапаните и откачиш бушона на ключа за газ... Щом газовата ти е в гаранция ходи да ти сменят ключа.Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
ключ
този ключ с цялата кутийка е1. автоматичен ключ следи оборотите след 2000 оборота превключва на газ винаги пали на бензин като е на средата на ляво само Газ На дясно само бензин като натиснеш бутончето отзад пали и веднага превключва на газ2. има и ръчно пали както го оставиш на газ или на бензин поне при мен е така може да се смени ако е от по евтиния вариант за автоматичен който е сигурно при теб може да има и връзка с температурата при мен немога по някога веднага да запаля на газ като е студена като поработи малко пали всякак газ/ бензин
Коментар
-
Добре де нали ви казах,че успях да го направя да пали само на газ (тоест газаджията),закво да сменям ключа?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Не знам какво е това бутонче при тебе, но при мен отзад има едно тримерче, чрез което си определям на колко оборота да обръща автоматично. Зимата, ги вдигам малко, тъй като като запаля на студено отначало знаете оборотите са по-височки, а за лятото ги смъквам тъй като не е необходимо подгряване.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Re: газ
kluchar написа:точно това казвамдобре е да се пали на бензин, като натиснах бутончето на ключа отзад и незнам как да го върна в предишното положение сега като запаля пали на бензин и веднага превключва на газ, а преди стоеше малко на бензин и като загрее или минеш 2000 об. превключва на газГазови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
Коментар
-
газ
двес като ми направи този номер няколко пъти Паля и веднага превключвам на газ но като е студена на газ гасне и се обадих на газаджийте момчето ми каза че може да ми вдигне оборотите но сигурно има и този момент като го задържиш да запомни да седи на бензин и после да превключи има и тример за оборотите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар