Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГАЗ на Fiat Cinquecento 1.1 Sporting

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ГАЗ на Fiat Cinquecento 1.1 Sporting

Привет на всички ...с оглед постоянните увеличения на горивото вече ми писна. Чикуачена го ползваm рядко, нo съм решил да го правя първа кола ...Някой слагал ли е газ на такова ? Пълен инжекцион е но само 1.1 ... има ли някакъв шанс да не му се сложи пълен инжекцион защото цената от 800лв е много.В момента разхода извънградско е около 5/100 ... градско в София ~ 10+ и си е доста трябва да го газифицирам Благодаря

Има шанс и с обикновена уредба,обаче трябва да имаш твой човек газаджия да му се занимава да ти я направи като хората.Ще има разлика определено в разхода в пари,колкото и да е малък мотора.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Има шанс и с обикновена уредба,обаче трябва да имаш твой човек газаджия да му се занимава да ти я направи като хората.Ще има разлика определено в разхода в пари,колкото и да е малък мотора.
      Привет ... взех една ловато обикновенна. Много ме засилиха газаджиите. 1000лв за газов инжекцион на тази въшка. В момента разхода е 5/5.5 извънградско ... 7-8 градско, и да се качи малко пак е приемливо. Като я настроя и покарам малко ще драсна едно мнение.

Коментар

Working...
      X