имам някакъв проблем и незнам на какво се дължи колата ми е на газ и като я пусна по инерция с голяма скорост колата ми гасне и на стартер неможе да се запали трябва да намаля скороста и тогава пали без проблеми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
по инерция колата гасне
Collapse
X
-
не пич нищо не барай по изпарителя проследи си тръбата от въздушния филтър до онази пласмаса отпред на решетката и я изкарай от там трябва да махнеш само една скоба.и след това извиваш тръбата надолу или така че да няма директна въздушна струя.има и по елегантен начин,запушвасе отпред и се разпробива отдолу.съжалявам ако съм неясенHONDA I-VTEC
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:не пич нищо не барай по изпарителя проследи си тръбата от въздушния филтър до онази пласмаса отпред на решетката и я изкарай от там трябва да махнеш само една скоба.и след това извиваш тръбата надолу или така че да няма директна въздушна струя.има и по елегантен начин,запушвасе отпред и се разпробива отдолу.съжалявам ако съм неясен
Коментар
-
skier написа:kiro_of_the_day написа:Регулирани ли са ти оборотите на празан ход? Само на газ ли го има тоя проблем?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:skier написа:kiro_of_the_day написа:Регулирани ли са ти оборотите на празан ход? Само на газ ли го има тоя проблем?brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
-
skier написа:kiro_of_the_day написа:skier написа:kiro_of_the_day написа:Регулирани ли са ти оборотите на празан ход? Само на газ ли го има тоя проблем?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар