Въпрос? Коя газова инсталация е най-подходяща(най-добра) за ФИАТ ПУНТО 1,2SX/75/1996г?Краси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя газова инсталация е най-добра?LOVATO,BRC или LANDIRENZO
Collapse
X
-
Чесно казано прав е колегата труден е избора межу БРЦ и ЛОВАТО второто е по икономично по лесно се регулира и е непретнциозно -абе вечно Да не си посмял да си помислиш за Ренцо от тва по смотан италянски изпарител няма!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
sasco
Ми кво да ти кажа,с БРЦ съм вече 4 мес.-5х.км.,ама НИЩО не съм барал по колата ...перфектна ми е на газ!успех:sasco
Коментар
-
И аз съм с BRC от Август 2005 и съм доволен. Харесват ми и допълнителните възможности за регулиране които има моя изпарител модел BRC Techno.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
Абе... всичко що има по него Landi , Renzo , Landi/Renzo за нищо не става... :D Ловато-то много го изчанчиха откакто започнаха да го правят по Турско Yellow_Flash_Colorz_PDT_38Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
-
колега най важен е човека които ще я слага!!!!!!!!!!!!!! каквато и марка да избереш колкото и да е добра и скъпа и..... ако се из..ре с извинение някои на колата ти жална ти майка като почнат проблемите. като отидеш при човек които не ти е слагал уредбата за реглаж например все са им виновни другите все този които тие слагал уредбата е виновен а според него винаги всичко е ок а си заредил кофти газ и ........ влизаш в един омагиосан кръг.моят съвет е да се поинтересуваш по добре за сервиз в които да ти монтират уредбата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар