Здравейте Значи колицата си върви перфектно на бензин. Също и на метан, но с тази разлика, че когато е на метан напоследък на празен ход започна да държи ниски обороти .. 600-650(не играят а след отнемане на газта просто падат по-ниско). Забелязвам също (когато съм на метан само!) , че примерно като изключа от скорост и имам остър десен завой оборотите падат, имам и случай когато двигателя изгасва. Това е пак повтарям само когато съм на метан. Забелязвам го от ден-два. Уредбата е обикновена и колата е от подписа. Филтър съм сменил преди 1500 км. , свещи преди 6500 км. Идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем когато е само на метан
Collapse
X
-
nedialk00
-
Направи ми впечатление, че ефекта се получава и като е пусната по инерция и минавам през дупки. Нищо не съм пипал. Ще огледам за пробойни. Възможно ли е да е от изпарителя- да е тръгнал да си заминава? Откакто е в БГ колата не е сервизиран и бог знае на колко хил. км. е А ако смуче въздух няма ли да се ебава и на бензин?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:А ако смуче въздух няма ли да се ебава и на бензин?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
veselin10 написа:ъъъъъ ... къде е пени маркет?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:veselin10 написа:ъъъъъ ... къде е пени маркет?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Коментар
-
S_BANKOV написа:Бирата незнам ама от старата кутия ако не си запилал двата дълги болта мога да ги купя или бартеросам за бираNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Коментар
-
Ясно е че взема въздух от друго масто, защото като затворя въздушния филтъв и не се променя абсолютно нищо. На пипане и одлеждане не откривам от къде. Май ще трябва цялосно разглобяване.... Лесно ли се вади кутията на въздушния филтър?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Коментар
-
Такааа... разглобих колицата и до момента това което съм забелязал като проблем е откъснат кабел на MAF сензора. Мръсотията не я броя.... Като зглобя утре в другиден ще пиша.....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар