emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На коя верига ГАЗ-та е най-добра???
Collapse
X
-
-
На мен пък ми обясниха едни други работи относно пълненето,обема на бутилката и изминатите километри.Ето го обяснението в темата -http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=558709#558709Склонен съм да вярвам защото информацията е от лице от техническият надзор ,а не газов фолклор.От тогава не се ядосвам,като ми сипят литър отгоре.В началото на темата съм пуснал и снимки как извършиха проверката пред очите ми.
Коментар
-
Пффф тая колонка на снимката е престанала да съществува за мен откакто съм шофьор.Колкото пъти да заредя и с най-различни коли винаги ще измина най-малко с 15км. по-малко отколкото от другото ОМВ примерно.Не знам колко е калибрована нито каква им е газта,която зареждат(уж същата)ама практиката си е практика. Иначе в Бургас зареждам само на Еко-тата,Омв на Мираж ако нямам път към първите две и евентуално на Ромпетрол в крайни случаи.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Как ги засичате тея 15 км. направо ви се чудя.Та това са 150мл. газ. Нали се сещаш ,че толкова минимална разлика може да ти докарат няколко по спортни емоции при потегляне?Аз лично също имах подобно мнение за ОМВ газта като цяло,но от както го видях с очите си...Карайте си колите и не хабете нерви за подобни неща.
Коментар
-
Най-малко толкова казвам...имал съм случаи и наполовина по-малко да измина като километри и все си мислех,че може да е заради каране на къси разстояния или заради даване на газ и нарочно съм зареждал пак оттам и съм обикалял ей тъй безцелно дори без да оставям да изстине или да нервнича да видя и пак същата работа.Иначе отдавна не се хабя за тия неща.Като гледам,че не бива някъде горивото спирам да зареждам оттам и се решава проблемаEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
krasio_79bs написа:Как ги засичате тея 15 км. направо ви се чудя.Та това са 150мл. газ. Нали се сещаш ,че толкова минимална разлика може да ти докарат няколко по спортни емоции при потегляне?Аз лично също имах подобно мнение за ОМВ газта като цяло,но от както го видях с очите си...Карайте си колите и не хабете нерви за подобни неща.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Одеве ми свърши газта и по неволя се наврях в лукойла на колелото на Санкт петербург срещу изхода на метро в Плд.Не стига че ми сложига около половин литър отгоре от нормалното,ами и кочинката умря.По цариградско едвам качвах баирите,а на отиване към Пловдив си беше оса с газта на една местна бензиностанция.Не знам на зимна газ ли са минали или пак вкарват ла&^%на в бутилките,ама до колелото на скобелева майка са наредени три-четири лука и на всеки е различно горивото.Отделно по цариградско има още 3-4 до Поповица и там вече едно омв.Заливат ни с некачествена стока тея лукове отвсякъде. Поне на наща кочинка не й понася тая газ и то не е единичен случай.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
В моя град няма голям избор на бензиностанции (Ал+Ко, Петрол, Дизелор). Винаги зареждам от Дизелор. Доволен съм, колата хем си върви, хем не прави проблеми. Като отида в по-голям град сипвам от Шел. От ОМВ съм страшно недоволен, често изминавам пробег от 50 км +/- 2-3. Веднъж реших да сипя от ОМВ, която се намира на 3 км. от началната точка. Сипах за 10 лв, както винаги от "Дизелор". Не успях да измина цялото разстояние. По пътя навръщане колата започна да придърпва. Това ще рече, че с 10 лв. съм карал около 30-35 км. Обикновено с тези 10 лева изминавам 50 км., плюс тях правя още 5-10 градско.Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар