Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На коя верига ГАЗ-та е най-добра???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Интересно:48литра, макс. пълнене 80% = 38,4литра.А току що:47.2 литра
    С колко атмосфери те пълниха? Залагам на 4-5 атмосфери, т.е. поел си доста газова фаза и те тъй... Друг път гледай манометъра и под 6-7 атмосфери не зареждай.

Коментар

Че отде да знам. Бахти и това ли трябва да следя ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

не е от налягането Емо :D или поплавъка ти не запецналили са те метнали в оркестъра :D ако се повтори - пробемът е в тебвиж сега какво разстояние ще минеш с тези литри
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

emzo написа:
          и при мен е така на 25л бутилка ми сипват по 24,5 някъде а трябва да се пълни на 80%
          "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

emzo написа:
            не загряваш ли кво е станало?
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Sev написа:
              не е от налягането Емо :D или поплавъка ти не запецнал......
              .... или дадения обем е 80% от целия,пълнил ли си я догоре досега. едва ли са те метнали. ако е залепнал поплавъка, като се поизпразни бутилката гледай стрелката. тя ще си остане на макс. бий един юмрук на бутилката и поплавъка ще се откачи.

Коментар

Тяннка - не.Колев - тя до ся беше празна, манометъра на нея си отчита правилно.За сефте я пълня догоре, но снимките не съм ги сложил ей така.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

колегата airfan е написал аз под 8 атмосфери налягане не зареждам, правил съм тестове, няколко пъти отивам с празна бутилка на различни газостанции и слагам за 10 лева газ на една и съща цена, е на 2 от 3те газостанции, стрелката оставаше по-нагоре, тоест слагаха по-малко газ, от 3тата

Коментар

emzo написа:
                    Че отде да знам. Бахти и това ли трябва да следя ?
                    Ми ако искаш да не им пълниш гушите е добре да поглеждаш манометъра преди да ти закачат пистолета.

Коментар

И на мен на ланчата бутилката е 24 литра, поплавъка въобще не спира зареждането, бутилката с енадумква до горе, един единствен път съм я пълнил де, събра 23,800 ама си минах нужните километри с тях не е да са ме ударили в газта.По темата, последната година зареждам само на лукоил по изключение другаде. Единствено с газта на Лукоил знам колко км ще мина и ги минавам, при Еко съм имал доста неприятни и приятни изненади, демек винаги е различно. От ОМВ ми се струва че върви повече ама много бърже свършва, за шел да не чуя там 2-3 пъти съм сипвал хем не върви хем свършва бързо. Налягането на колонките го гледам ама незнам защо сигурно да с еправя на компетентен пред зареждащите реално не знам ква е фаидата от него да е ниско или високо. Но на лук до сега под 10 не съм го виждал, обикновено е към 12-14 .
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Под 6-7 атм газта не е течна.

Коментар

като не е течна, как помпата ти я вкарва в колата?

Коментар

Sev написа:
                            като не е течна, как помпата ти я вкарва в колата?
                            Естествено, че не ти наливат чисто газообразна форма, а газова фаза, т.е. разширена по обем полувтечнена газ поради намаленото налягане.

Коментар

това е тенък момент, който трудно ще контролиратосвен това помпата няма да изкара дълго , ако освен течност има и газ (мехурчета и подобни)ефекта при подобни случаи е разрушителен

Коментар

Sev написа:
                                това е тенък момент, който трудно ще контролиратосвен това помпата няма да изкара дълго , ако освен течност има и газ (мехурчета и подобни)ефекта при подобни случаи е разрушителен
                                Не се наемам да твърдя какъв ще е ефектът, но не бих зареждал при налягане на манометъра под 6-7 атмосфери. Така са ме учили, така правех преди като карах на газ и проблеми от това естество да ми напълнят повече газ в бутилката не съм имал за 6 години, в които карах на газ.

Коментар

Working...
                                X