S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви харчи Фиата на газ/метан?
Collapse
X
-
Принципно газта е в течно състояние до изпарителя на колата и колонката въздух не вкарва или поне не би трябвало да вкарва.По ниското налягане веднагасе отразявана горивните времена.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Принципно газта е в течно състояние до изпарителя на колата и колонката въздух не вкарва или поне не би трябвало да вкарва.По ниското налягане веднагасе отразявана горивните времена.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
ivan_pop написа:S_BANKOV написа:Принципно газта е в течно състояние до изпарителя на колата и колонката въздух не вкарва или поне не би трябвало да вкарва.По ниското налягане веднагасе отразявана горивните времена.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
ivan_pop написа:S_BANKOV написа:Принципно газта е в течно състояние до изпарителя на колата и колонката въздух не вкарва или поне не би трябвало да вкарва.По ниското налягане веднагасе отразявана горивните времена.
Коментар
-
Колонките обикновено ги правят с налягане 10 бара. Поне аз съм виждал повечето да са с такова налягане. И двете му съставки се втечняват при 2 до 2.2 бара. Така че и 8 бара да е на колонката, едва ли ще е голям проблем. При стайна температура втечнения газ се изпарява, а при загрята бутилка си увеличава съответно обема. Затова газовите бутилки са конструирани така, че да остава свободен обем. Всичко това ще рече, че е по-добре да се зарежда, когато бутилката е студена.Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
13 до 14 градско 1.8 16в Газ бензин с литър до 2 по малко . Газта е обикновеннамасло тотал 10w 40, имам катализатор и не знам дали ако го махна ще смъкне, колата си върви идеално и на газ и на бензин (отвил съм и крановете на газта да си взима каквото и трябва. Превключвам на около 2000 оборота приблизително .мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Fiat Brava 1.6 16v 103h. с ГИ. След монтирането на Магнити на газопровода, FUEL SHARK, Турбонатор, Плазмено запалване, HHO генератор, Капсули за пестене на гориво, Спортен филтър, Нискоемисионни гуми. Добавка за масло ресурс, разхода ми е 4л. газ на 100км. :DBrava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
gaz написа:Fiat Brava 1.6 16v 103h. с ГИ. След монтирането на Магнити на газопровода, FUEL SHARK, Турбонатор, Плазмено запалване, HHO генератор, Капсули за пестене на гориво, Спортен филтър, Нискоемисионни гуми. Добавка за масло ресурс, разхода ми е 4л. газ на 100км. :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар