Ако в тези км има климатик, няма какво да искаш. Разхода е супер.На мен на Бравата ми дава при скорост 90-100 от 7 до 7,5/100 без климатик и сам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви харчи Фиата на газ/метан?
Collapse
X
-
Alex_RT написа:Ако в тези км има климатик, няма какво да искаш. Разхода е супер.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Малко багажец????!!!???Две Деца?!!!???? Нещо съм пропуснал!Миналата седмица от Русе до София 33л. / 340км. ми даде 10/100разход при следните условия скорост средно - абе да кажем че бързах малко .Товар - Мойте 100кл. Жена ми, детето и малко багажец, абе нямаше ич място. Време на пътя 2часа и 40мин. На отиване Към Русе ми даде разход 8 с 33л. 410км. със същия товар + още един човек. разтоянието е минато за 6часа Май ще трябв да си поиграя с насторойките, вие как мислите?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Най простия начин да определиш дали ти е наред разхода е като си погледнеш ауспуха. Ако е леко черен означава богата смес (има налични неизгорели фракции по една или друга причина), трябва да е бял. Зависи и самия мотор в какво състояние е, зависи и от гарнитурата волан седалка.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:Най простия начин да определиш дали ти е наред разхода е като си погледнеш ауспуха. Ако е леко черен означава богата смес (има налични неизгорели фракции по една или друга причина), трябва да е бял. Зависи и самия мотор в какво състояние е, зависи и от гарнитурата волан седалка.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Alex_RT написа:Най простия начин да определиш дали ти е наред разхода е като си погледнеш ауспуха. Ако е леко черен означава богата смес (има налични неизгорели фракции по една или друга причина), трябва да е бял. Зависи и самия мотор в какво състояние е, зависи и от гарнитурата волан седалка.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
Моя ауспух е с лек черен опръстен. Колата не ми гори масло при положение, че я карам с пълна синтетика, разхода съм коментирал как е. С нови свещи съм ( на 20 000 км ), това че цвета е такъв не ме притеснява. Днес засякох Ситроена- 2 души с климатик- 420 км и разхода е 8/100,, карах 90-100 и спазвах ограниченията, мисля че при положение, че фиатите са доста по-леки предвид мощността,(ситроена е 1200 кг и 88 к.с.) смятам за разхода съвсем приемлив. Според мен разход с климатик и сравнително натоварена кола , разход от около 8 и отгоре е напълно нормален.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Разход
Пунто 1.2 82 к.с. спотинг 9/100 в София, което е супер ако Г.И не беше направен така, че да прехвърля на 60 градуса заради което ми се налага да зареждам газ и бензин съотношение 50 на 50. Пример ако реша да заредя за 20лв гориво зареждам 10лв газ и 10лв бензин иначе рискувам да остана без бензин и колата да ме остави на пътя някъде, а зимата когато е студено съотношението е още по лошо на 10лв газ сипвам 20лв бензин. Извод: следващата ми кола най вероятно ще е дизел, газта е изгодна на дълъг път но не и в града на къси разстояния, алтернативата е обикновена газова уредба при която може да се прехвърли на газ веднага след запалване но този тип уредби са ненадеждни и носят само главоболя.
Коментар
-
Преди седмица ми даде близо 15-ка с доста студени стартове и разстояния по 5-10км.Зачудих се дали нещо не е наред и веднага почнах да карам леко и спокойно и даде 11 и мъничко/100.Вчерашното засичане пък даде точно 13/100 с динамично каране.За градско биваEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
emzo написа:Грешиш !1. Защо обръщаш на 60гр ?2. Минимума при който ГИ обръща гладко според мен е 25гр. в студовете. Или 1 мин най-много 2 работа на място.Но за да се изпълни точка 2 трябва качествен хардуер, не става с маде ин Турция....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар