Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат браво 1.4 проблем с разхода на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат браво 1.4 проблем с разхода на газ

колеги имам един проблем ако може да споделите мнение колата е фиат браво 1.4 с обикновенно газово мандини само че ботилката е обарната на обратно нивоера не е от дясната страна а е от лявата изпарителя е с една утка и ми дава разход 12 13 /100 по моите изчисления бях заредил 20 литра и изминах 160 км смесено градско изван градско е карах колата... ПОМОГНЕТЕ !
    fiat bravo 1.4

първо я провери за теч, после си провери мембраните на изпарителя, а преид това смени бензиностанцията като марка просто за проба.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Re: фиат браво 1.4 проблем с разхода на газ

DIDKYmanqk написа:
      колеги имам един проблем ако може да споделите мнение колата е фиат браво 1.4 с обикновенно газово мандини само че ботилката е обарната на обратно нивоера не е от дясната страна а е от лявата изпарителя е с една утка и ми дава разход 12 13 /100 по моите изчисления бях заредил 20 литра и изминах 160 км смесено градско изван градско е карах колата... ПОМОГНЕТЕ !
      Не е зле да се научиш да пишеш, че срамна работа, да не знаеш как се пише бОтилка, обАрнат, извАн. Един ден дете ще вземеш да възпитаваш. И ако се чудиш ’маняк’ кво значи, Дидко, ето: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...0%BA:offtopic:

Коментар

съжелявам колега но бързам и ме притиска времето извинявам се за грешките по правописа
        fiat bravo 1.4

Коментар

вв

някъкви други предположения !?
          fiat bravo 1.4

Коментар

ами то какви предложения... отиваш да я проверят, а ако не дето казват пробвай друга газ
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Колега има същата кола и ми гори 10/100газ като се има в предвид ,че на разпределителния вал едната ми гърбица беше с 10 мм износване и колата вървеше на 3 цилиндъра сега не съм я засичал. И където и каквото съм прочел по форумите никой не е падал под тези разходи все пак провери дали всичко тие наред по АГУ-то и както казват Колегите смени бензиностанцията.Все пак мисля ,че така си горят за съжеление !!!

Коментар

Колега още нещо ,ако на бензин ти дава същия разход си търси проблема в двигатела

Коментар

колеги казаха ми че под плочката на моноинжекцията се слага някъква плочка около 5 мм от клингерит .. за да влизало повече въздух иначе ако нямало гълтало повече газ без да поема въздух...
                  fiat bravo 1.4

Коментар

Working...
                  X