колеги имам един проблем ако може да споделите мнение колата е фиат браво 1.4 с обикновенно газово мандини само че ботилката е обарната на обратно нивоера не е от дясната страна а е от лявата изпарителя е с една утка и ми дава разход 12 13 /100 по моите изчисления бях заредил 20 литра и изминах 160 км смесено градско изван градско е карах колата... ПОМОГНЕТЕ !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1.4 проблем с разхода на газ
Collapse
X
-
rotdot
Re: фиат браво 1.4 проблем с разхода на газ
DIDKYmanqk написа:колеги имам един проблем ако може да споделите мнение колата е фиат браво 1.4 с обикновенно газово мандини само че ботилката е обарната на обратно нивоера не е от дясната страна а е от лявата изпарителя е с една утка и ми дава разход 12 13 /100 по моите изчисления бях заредил 20 литра и изминах 160 км смесено градско изван градско е карах колата... ПОМОГНЕТЕ !
Коментар
-
Колега има същата кола и ми гори 10/100газ като се има в предвид ,че на разпределителния вал едната ми гърбица беше с 10 мм износване и колата вървеше на 3 цилиндъра сега не съм я засичал. И където и каквото съм прочел по форумите никой не е падал под тези разходи все пак провери дали всичко тие наред по АГУ-то и както казват Колегите смени бензиностанцията.Все пак мисля ,че така си горят за съжеление !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар