Отворих го ама нямаше смисъл,няма от къде да бръкнеш отвътре.Парченцето което извадих както казах беше почти на стружки,снимал съм болта само.Относно демонтажа на изпарителя при мен е най-отгоре и става за 5 минути.
Имам само едно питане.Когато спирам на скорост в обороти от 3000 до 2500 колата леко придърпва,това само на газ го прави.По принцип от пластмасовото винтче ли играе роля там ?
Това се получава или от богата, или от бедна смес на ПХ. Опитай с обедняване и с обогатяване, от пластмасовия винт на изпарителя. Ако е богата, може да се наложи да затвориш месинговия.
Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Ако си направил 500км след смяна на мембраните пробвай да завиеш месинговият винт докрай и да регулираш само от пластмасовият. Както писах, след като улегнаха мембраните при мен си е екстра като се регулира само от него, както другият си стой докрай завит и счупен - перфектни обороти, разход и работа на празен ход.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Нямам 500 км ама така и направих,завих месинговия винта до край и малко развъртях пластмасовия.Сега е добре няма придърпване,работи равномерно на място,обаче май леко ми понамирисва на неизгоряла газ от ауспуха.
Щом нямаш 500км навъртяни ще се наложи пак да регулираш скоро. При мен поне тези 500км(че даже май към 700км беше) постоянно си менеше поведението на газ. Както писах и няколко пъти изгасна даже. След това имам навъртяни още 2 000км без проблем, както на магистрали, така и градско. Много съм доволен от смяната на мембрани. Може би завий леко тройника/двойника, за да не мирише на газ. От изпарителят регулираш само празният ход и преходният режим. При мен е с ламбда контрол, която се грижи за оптимална смес(на празен ход не влияе). При теб работата е малко едно към гьотере, но пак се постига добра работа с прецизна настройка от тройника. Най-добре на газ анализатор или поне с мултицет да я настроиш по показанията на ламбдата.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
За сега няма да пипам,ако намаля тройника ще загубя динамиката която искам,все пак понякога трябва и да се изпреварва Като покарам известно време пак ще пиша ако има промени.А този номер с сондата не го знаех ще потърся какво показания трябва да дава.
Коментар