Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газово ловато Браво 1.4 12в проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газово ловато Браво 1.4 12в проблем

Здравейте колеги! Преди две седмици сложих газова бутилка ловато на бравото и стана перфектно! Колата вървеше доста добре, минах около 300км с газта и до сега всичко беше наред. Но нешто от последното зареждане колата не иска да работи както трябва. Тя попринцип пали автоматично на бензин и след 2500 оборота превключва на газ. Сега от последното зареждане не работи нещо добре на газ. На бензин работи добре а на газ сякаш работи на 3 цилиндъра. Държи ниски обороти на газ и не иска да върви. Според мен или свещите не са много в ред или просто газта е много лоша.Давайте предложения какво да я правя! Благодаря предварително!

Иди при майстора, който е правил монтажа, да я види. Тук само ще гадаем.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Мисля си, че са ти заредили лоша газ. И на мен ми се е случвало така на няколко пъти. Започва да прекъсва, не държи обороти, няма тяга... Колегата е прав - иди да ти проверят газовата, но се опасявам, че думите на майстора ще са - първо да смениш газта в бутилката.

Коментар

Аз също смятам че е от газта.Случвало се е на всеки.Провери за всеки случай филтър.Ако са ти наляли газ с много боклуци може да се е задръстил.

Коментар

Уфффф.Днес сипах газ и след двадесетина километра проблеми.Гасне на малки обороти.На бензин работи добре.Къде са му филтрите на това "Ловато" ?
          Fiat Punto 1,1- 1996г.
          газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Neno Er написа:
            Уфффф.Днес сипах газ и след двадесетина километра проблеми.Гасне на малки обороти.На бензин работи добре.Къде са му филтрите на това "Ловато" ?
            В газовия клапан.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
            X