трябва да имаш в предвид че основната причина да сложиш газ е да ти е евтино. дали ще е пропан-бутан дали метан, все ще има някой дерт. все ще ти се струва че нещо е можело да стане по-добре, ама в крайна сметка имаш копче газ-бензин за изпарителя и въобще за газовата избери вариант който е евтин и прост. иначе се вкарваш във филми и наливаш пари които тепърва трябва да избиваш. иначе който се е качил на кола с АГУ, за чист бензин не ще да чуе. в крайна сметка за пари става въпрос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изпарител BRC Genius 1200mbar
Collapse
X
-
Тъй .... днеска ... т.е. вчера го разкостихме, всичко е подменено и си работи идеално.Благодарности на Airfan , че ми прати рем. комплект и на Енчо за ...... за какво ли не Колата смея да твърдя, че върви 1:1 като на бензин, поне аз не усещам разлика.Тамоната работи перфектно на LPG .... p.s. редуктора е седял, 4години в мазе без да се ползва , пак че тръгна съм учуденF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Пращай ))Още се боря с разхода аз, ама имам напредък, от 16/100 извън вече съм на 10/100 ))Пак казвам, не усещам разлика газ-бензин и да има, то ще е някаква минимална.Скоро ще има тестове с ТАРBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар