Какво ще ми трябва точно за да направя конверсията ?- Бутилка, към нея имало някакви си сонди, поплавъци , ааа ууу, каква марка бутилка да търся ?- Зареждачка, искам до бензиновата- изпарител, тук искам препоръки, нещо читаво откъм работа, пробег и обслужване, да покрива 100kw като мощностГазовия клапан е към изпарителя или ?Стоманената тръба не е проблем, нали ? Фи-то е 6мм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конверсия от метан към LPG
Collapse
X
-
Re: Конверсия от метан към LPG
emzo написа:Какво ще ми трябва точно за да направя конверсията ?- Бутилка, към нея имало някакви си сонди, поплавъци , ааа ууу, каква марка бутилка да търся ?- Зареждачка, искам до бензиновата- изпарител, тук искам препоръки, нещо читаво откъм работа, пробег и обслужване, да покрива 100kw като мощностГазовия клапан е към изпарителя или ?Стоманената тръба не е проблем, нали ? Фи-то е 6ммLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo
-
На лични мога да ти изпратя телефон на представителя и вносител на Zavoli за България..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: Конверсия от метан към LPG
emzo написа:Какво ще ми трябва точно за да направя конверсията ?- Бутилка, към нея имало някакви си сонди, поплавъци , ааа ууу, каква марка бутилка да търся ?- Зареждачка, искам до бензиновата- изпарител, тук искам препоръки, нещо читаво откъм работа, пробег и обслужване, да покрива 100kw като мощностГазовия клапан е към изпарителя или ?Стоманената тръба не е проблем, нали ? Фи-то е 6ммEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Stefanelli Geo 110 M 115 kw или MagicТова са твоите редуктори. Клапана е все тая в общи линии, само го вържи към краш бутона. Сигурно ще трябва да се заиграеш с мап сензорите и термодатчиците.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:Може би е най-удачно консултацийка с Орлов, да сподели 2-3 модела, дето работят идеално с тъпата Тамона и тогава да избирам, ама то па изпарител, не се управлява от тамоната.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Гама 1 е производство на BSM - http://bsm-bg.com/ - а не на фобос и откакто го измислиха и вкараха в производство забравиха за всичко друго защото е изключително сполучлив.Аз съм с томасето 100кв и нямам грижи,томасето си има обаче един проблем -при превишавне на налягането изпуска през клапан излишното в маркуча за вакума което може да подразни с пукане в ауспуха някой вманиачен в газовите инсталации. Аз обаче много му се кефя на здравото пукане при смяна на скоростите,и без туй гърнета нямам.Ако ще е томасето земай арктик не аляска ,че има по як подгрев и държи стабилно налягане на повече киловати .Като карам десетина минути с повече от 200 моя почва да се изстудява здраво даже и лятото.Ако метановия ти изпарител е за повече от 150-160 коня спокойно можеш да го ползваш за обикновената газ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар