Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заведнаж започна да ми харчи повече..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заведнаж започна да ми харчи повече..

Здравей те колеги искам да ви попитам от какво може изведнъж да започне да ми харчи повече газ със ГИ съм вначалото ми харчеше нормално при нормално каране със 100 110 км/ч 6,5 7 газ и от раз започна да ми харчи 8 8и5 без значение при какво каране колкото и странно да ви звучи в какво може да е проблема ?

Re: Заведнаж започна да ми харчи повече..

dogydog написа:
    Здравей те колеги искам да ви попитам от какво може изведнъж да започне да ми харчи повече газ със ГИ съм вначалото ми харчеше нормално при нормално каране със 100 110 км/ч 6,5 7 газ и от раз започна да ми харчи 8 8и5 без значение при какво каране колкото и странно да ви звучи в какво може да е проблема ?
    Ми понякога и безиностанциите ментят, не е проблема винаги в колата ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

А да ти миреше на газ около колата?Да се чуват дрънчене на гърнета?Въздушен филтър да си сменял скоро?Да си пипал кранчетата на изпарителя?Да не ти работи температурния датчики и термостата?
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Баси разхода На мен под 9 не ми е давала никога.
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

ми ходи да караш в Каспичан, Ти ако очакваш с тия задръствания където половината разход ти е на моточас.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Има ли разлика във вървенето преди и сега? А на бензин и газ?Не е зле да идеш на диагностика.
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Термостата е сменен датчика за температурата също го смених защото ми правеше богата смес и от тогава пък започна да ми гасне на бензин като запаля само когато е по-студено сутрин , филтъра е нов , няма никаква миризма на газ , а относно работата на двигателя и вървенето на бензин и на газ на газ двигателя работи по-добре на празен ход от колкото на бензин , а вървенето е почти като на бензин само при високите обороти от 5хил нагоре няма такова изтегляне като при бензина ,а и да ви попитам какво съпротивление трябва да дава датчика за температурата на студен двигател ,че във аутодатата немога да намеря стойности при студен двигател

Коментар

Working...
              X