Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво 1.6,палене на газ-проблем ли е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво 1.6,палене на газ-проблем ли е?

копчето газ бензин има само 2 възможности,само бенц и авто.Обаче като е студена колата явно дава мн бенц и дави,като загрее се оправя обаче имам мн проблеми с паленето защото понякога просто отказва да запали,варианта е следния да паля на газ и като загрее там през 1-2-3 дена или 1 път в седмицата да си я карам на скъпото гориво,дали ще е проблем?
    F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Пали и не се притеснявай.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Няма проблеми,аз карам само на газ,на бензин само когато свърши газта
      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

хаха мерси много доста ценен съвет,а дали е възможно това моето копче от само бензин-авто да стане,само газ само бензин и дали ще има някакви дертове зимата с по трудно палене(то от сега на бензин по-трудно от това може и да няма на къде)примерно?

Коментар

За копчето

Колега и моето беше същото, само палех на бензин и прехвърлях над 2000 оборота на газ, но ми изчезваше бензина. Отидих и ми сложиха копче с три положения - ГАЗ/ГАЗ-БЕНЗИН/БЕНЗИН. Сега карам само на газ и ако излизам извън София сипвам малко бензин и покарвам малко за да не забрави колата какво е бензин лятото, а зимата ще си я паля на бензин. Казаха ми че бензиновата помпа е изкл. когато съм на газ така, че няма проблем и за нея. Според мен няма да сбъркаш ако го направиш.

Коментар

И при мен е с 2 положения, като дам на контакт мига зелено-лявото,цъкам на дясно и връщам-зеленото вече не мига-сега е на гас и си паля-няма значение зима или лято
            Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

И моето е с 2 положения,само газ и само бенз.Само на газ карам и зимата,с паленето няма проблем
              FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

забравих да спомена че е ланда контрол и на изпарителя има стъпков мотор,мъчехме я неска и нещо не стана,сега съм я оставил там пред сервиза да мислят кво да я правят,някакви идей ако иамте споделяите.

Коментар

Working...
                X