Имат ли много проблеми тези мотори с металния колектор и обикновенна газова уредба с така нареченото кихане ,че мисля да слагам газова уредба и се чудя каква да е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кихане на газ браво 1.6
Collapse
X
-
Не, за да не киха - редовна смяна на свещи и въздушен филтър(но максимум 20 хиляди), кабелите да не дават повече от 15 Ома съпротивление и да не искрят на тъмно. Ако си още с оригиналните кабели по-добре ги смени със силиконови. Аз лично ползвам сини Janmor. Това са все сравнително евтини консумативи. За евтини свещи за този двигател за газ, които държат поне 20 хиляди препоръчвам Bosch FR 7 LDC+ двуполюсни, а ако нямаш нещо против свещи специално за газ взимаш Bosch FR 7 DC+ еднополюсни за около 30 хиляди километра.
-
wwalker написа:Не, за да не киха - редовна смяна на свещи и въздушен филтър(но максимум 20 хиляди), кабелите да не дават повече от 15 Ома съпротивление и да не искрят на тъмно. Ако си още с оригиналните кабели по-добре ги смени със силиконови. Аз лично ползвам сини Janmor. Това са все сравнително евтини консумативи. За евтини свещи за този двигател за газ, които държат поне 20 хиляди препоръчвам Bosch FR 7 LDC+ двуполюсни, а ако нямаш нещо против свещи специално за газ взимаш Bosch FR 7 DC+ еднополюсни за около 30 хиляди километра."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар